Ora Regelui CCCLXXV și CCCLXXVI

Televiziunea Română a prezentat sâmbătă, 25 ianuarie 2020, a 375-a ediție a emisiunii “Ora Regelui” (TVR1), iar sâmbătă, 1 februarie 2020, a 376-a ediție (TVR Internațional și TVR Moldova).  În ambele ediții a fost redifuzată ediția din 5 octombrie 2019.

Sumarul:

Al V-lea Premiu Cantemir, acordat în cadrul Colocviilor Regale de anul acesta, i-a revenit savantului german Jörn Rüsen, pentru contribuția sa la teoria și metodologia studiilor istorice precum și în științele umaniste.

Regina Maria, Regina tuturor românilor – Jurnale de război 1916, 1917, 1918″, un spectacol realizat și interpretat de regizoarea și actrița Liana Ceterchi.

La Palatul Elisabeta a avut loc o seară dedicată Asociației Elisabeta Rizea și proiectului de construire a unui spațiu memorial în grădina și casa eroinei rezistenței anticomuniste românești.

De ziua Internațională a persoanelor vârstnice, o poveste de suflet: portretul celei mai în vârstă voluntare de la Fundația Regală Margareta a României.

Prezintă Bogdan Șerban-Iancu / Producător: Lidia Voicu / Realizatori: Cristina Ionescu, Diana Ilica

 

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 27981141
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate