Omagiu adus Majestății Sale de radioamatorii arădeni

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române a primit la Castelul Săvârșin pe dl Mihai Kovacs, reprezentantul Radioclubului ADMIRA din municipiul Arad.

Cu ocazia zilei de naștere a Custodelui Coroanei, în perioada 1 martie – 30 aprilie 2018, radioclubul arădean a inițiat o serie de legături radio în telegrafie (CW) și în fonie (SSB) cu un număr de 2515 stații radio aparținând radioamatorilor din 63 de țări de pe 5 continente.

Evenimentul radiofonic a avut indicativul YQ69MSCC și a fost organizat în omagiu pentru Majestatea Sa Margareta, pentru contribuția sa de aproape trei decenii la îmbunătățirea vieții categoriilor vulnerabile din societate: bătrânii și copiii.

La realizarea inițiativei radioamatorilor au contribuit, alături de Mihai Kovacs (indicativ radio YO2MKI), radiotelegrafiștii Adrian Singiorgian (indicativ radio YO2MIL), Dimitrie Zaslo (indicativ radio YO2AMU) și Ioan Usca (indicativ radio YO2MJZ).

Dl Kovacs a prezentat Majestății Sale un exemplar al jurnalului de bord al acțiunii, în care sunt menționate toate legăturile radio, toate țările și toate stațiile cu care a fost luată legătura. Radioamatorii din lume au transmis Majestății Sale la mulți ani și urări de bine cu ocazia aniversării zilei de naștere.

O acțiune similară a avut loc în octombrie 2015, când Mihai Kovacs și colegii săi arădeni au inițiat o amplă serie de legături radio cu ocazia zilei de naștere a Regelui Mihai I.

3 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu

    Foarte frumoasa initiativa radioamatorilor aradeni ! Felicitari !

  2. Laviniu Kovacs

    RESPECT

  3. Szekely Ioan Otto

    Actiune deosebita de respect !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29683138
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate