Ora Regelui CCCXXIV

Sâmbătă, 12 ianuarie 201, Televiziunea Română a transmis a trei sute douăzeci și patra ediție a emisiunii “Ora Regelui”.

Redifuzarea ediției din 15 decembrie 2018.

”Povestea vieții mele”, Autobiografia Reginei Maria a României, reeditată cu ocazia Centenarului Marii Uniri, prilejuieste întâlnirea cu personajele epocii, evocate chiar de Regină.

Prima statuie a Suveranei României Mari a fost inaugurată în București de Ziua Națională. Interviu în atelierul sculptorului Anton Rațiu.

A trecut un an de când Regele Mihai a plecat spre veșnicie. În curtea Vechii Catedrale Arhiepiscopale și Regale de la Curtea de Argeș s-au strâns sute de oameni pentru care sfântul lăcaș înseamnă și locul în care se închină pentru făuritorii României Mari.

”NIHIL SINE DEO”, un documentar dedicat regalității românești și legăturii sacre pe care o are cu poporul încredințat ei spre păstorire.

Redactor: Diana Ilica / Producător: Lidia Voicu
Realizatori: Cristina Ionescu, Camelia Csiki

2 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    “Ora Regelui” este, pentru mine, o ora liturgica din punctul de vedere al dorintei – firesti – a oricui care doreste a se apropia de adevar si de sufletul acestui popor – si al acestei tari – suflet reprezentat fidel de Monarhie, Coroana, Rege / Regina si Familia Regala.

  2. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

    Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Prin Statornicie La Izbândă ! Nihil Sine Deo !

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47230114
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate