O nouă piesă în Colecția Regală de Artă Contemporană

Cu ocazia zilei de naștere, Majestatea Sa Margareta a primit în dar de la Alteța Sa Regală Principele Radu un portret în ulei al Reginei-mamă Elena a României.

Portretul este cea mai recentă creație a pictorului român Vadim Crețu. Tabloul va fi expus în Biroul Reginei de la Palatul Elisabeta și va făcea parte din Colecția Regală de Artă Contemporană, fondată la inițiativa academicianului Sorin Dumitrescu și a Fundației Anastasia în anul 2001.

 

4 comentarii

 1. Emilian T.Vandenboer says:

  Pacat ca lumea comunista ne-a despartit de MS Regina Elena a Romaniei – ciudat este cand cunosti pe Regina ta numai din fotografii sau picturi.
  Romania nu a meritat aceasta soarta bolsevica si nici MS Regina Elena a Romaniei.
  Cu adanc respect fata de Monarhia Constitutionala
  Luptam pentru revenirea Romaniei la starea sa statala legala :
  la Monarhia Constitutionala.
  Traiasca in veci REGATUL ROMANIEI!

 2. La multi ani Regali Majestate!!Va ofer Majestatea Voastra multa dragoste si admiratie!!Admiratie pentru ASR Principe Radu ce a daruit Majestati Sale Margareta un asa frumos cadou cu semnificatie!!LA MULTI ANI!! HAPPY BIRTHDAY MAJESTY!!

 3. […] Radu, Vadim Crețu a realizat o galerie de portrete în ulei reprezentând pe Regele Mihai, Regina-Mamă Elena, Custodele Coroanei Margareta și Principele […]

 4. […] Coroanei, Vadim Crețu a realizat o galerie de portrete în ulei reprezentând pe Regele Mihai, Regina-Mamă Elena, Custodele Coroanei Margareta și Principele […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51241292
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate