Învestituri regale, Sala Tronului, martie 2018

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a decorat de ziua sa de naștere cincisprezece personalități, instituții și organizații din România și din Republica Moldova, precum și membri ai Corpului Diplomatic și personalități străine.

Medalia Regală pentru Loialitate a fost conferită Corului Regal, la șase ani de la înființare. Crucea Casei Regale a fost conferită dlui Aurel Vlaicu, proiectului cinematografic Wild Carpathia și Liceului Gheorghe Asachi din Chișinău. Ordinul Coroana României a fost conferit profesorului Vasile Docea, în grad de Cavaler, și domnilor Teodor Ilincăi, Akkan Suver (Republica Turcia) și Paul Brummell (ambasadorul Marii Britanii), în grad de ofițer. Decorația Regală Nihil Sine Deo a fost conferită academicienilor Sorin Dumitrescu și Bogdan Simionescu, maestrului Ștefan Câlția, dlui Stelian Tănase, Colegiului Național Sfântul Sava, Băncii Naționale a României și Nunțiului Apostolic Miguel Maury Buendia.

După ceremonia de decorare, care a avut loc în prezența unor reprezentanți ai Parlamentului și ai Guvernului, precum și ai societății civile, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au oferit o recepție în Sufrageria Regală. Musafirii au urat la mulți ani Majestății Sale cu ocazia zilei de naștere.

Fotografii de Daniel Angelescu

15 comentarii

 1. Rădulescu Dan says:

  La Multi Ani, Majestatea Voasträ !!! Felicitari tuturor care au fost decorati mai ales lui Razvan Apetrei !!! Traiasca Regina !!! Traiasca Romania Regala !!!

 2. FLOREA C. Magdalena says:

  Multumesc Majestate ! Iubesc,iubesc si Tot iubesc ! Intreaga activitate a Casei Regale a Romaniei si sunt cu sufletul alaturi de Majestatea Voastra !

 3. Martini Anna- Maria says:

  La Mulți Ani cu multă sănătate!

 4. La multi ani Regali Majestate!Va ofer Majestatea Voastra multa dragoste si admiratie!!Sper din suflet sa fiti in curand Regina Romaniei pe Tronul Romaniei!! Felicitari tuturor au avut onoarea de a fi decorati de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei Romaniei!!Nihil Sine Deo!!LA MULTI ANI!!!HAPPY BIRTHDAY!!!!

 5. Nicoleta Alesteu says:

  La multi ani luminosi, Majestatea Voastra! Un prilej minunat de a va sarbatori aniversarea in impunatorul Palat Regal. Nu pot sa nu rezonez la poza Majestatii Voastre din Sala Tronului, imi umple inima de bucurie si de speranta! Va pretuiesc si va admir infinit.

 6. Radu says:

  La Mulți Ani ,Majestate.Va apreciem foarte mult.Multa sanatate.

 7. Mesaje FB says:

  Cristina Radu Va iubim, Majestate!!! Regele a murit, traiasca Regina!!!
  #
  Daniela Crestici Corect!La mulţi ani cu sănătate şi fericire, Majestate!
  #
  Emilia Stanescu La multi ani fericiti si sănătoși.
  #
  Elena Marin Alexe RESPECT, Majestate! Dumnezeu să vă binecuvânteze, în veci❤
  #
  Mihaela Andreescu E superbă Regina noastră!
  #
  Mariana Hermel La multi ani frumosi si sanatosi Majestate!!!
  #
  Florina Dod La multi ani!
  #
  Simionescu Viorica Respect si admirație!
  #
  Mariana Stoian La multi ani Majestate !!!
  #
  Ana Ficau La multi ani!

 8. ZOLTAN ANA says:

  REGELE A MURIT ,TRAIASCA REGINA ! LA MULTI ANI MAJESTATE CU BUCURII SI IMPLINIRII !!

 9. Ungureanu. Ionel says:

  La Mulți Ani. Majestate!

 10. REGELE A MURIT ,TRAIASCA REGINA MARGARETA I. A ROMÄNIEI! LA MULTI ANI MAJESTATE CU BUCURII SI IMPLINIRII !!

 11. Antoniu Roman says:

  Traiasca MS Margareta I si calde si sincere felicitari tuturor persoanelor premiate!

  O intrebare va rog: am citit undeva ca persoanele care primesc decoratiile Nihil Sine Deo si Coroana Romaniei devin si dumnealor Cavaleri, la fel ca cei decorate cu ordinal Coroana Romaniei. Este adevarat va rog?

  Multumesc

  Antoniu Roman

 12. […] fost a doua ceremonie de decorări regale a anului, după cea din ziua de 26 martie 2018, ziua de naștere a Majestății Sale. Ceremonia a avut loc în preajma Centenarul Marii Uniri și […]

 13. […] pe site-ul Familiei Regale, aceasta „a fost a doua ceremonie de decorări regale a anului, după cea din ziua de 26 martie 2018, ziua de naștere a Majestății Sale. Ceremonia a avut loc în preajma Centenarul Marii Uniri și […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51399667
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate