Majestatea Sa la sesiunea solemnă a Parlamentului, 21 decembrie 2019

La invitația președinților Senatului și Camerei Deputaților, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au participat la sesiunea solemnă a Camerelor reunite ale Parlamentului României, în ziua de 21 decembrie 2019.

Evenimentul a fost consacrat depunerii jurământului de către Președintele României, Excelența Sa domnul Klaus Werner Iohannis.

Sesiunea solemnă a fost onorată de prezența unor înalți demnitari ai Statului român, a reprezentanților Instituțiilor Credinței și a membrilor Corpului Diplomatic acreditat în România.

@Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

3 comentarii

  1. George Trohani says:

    Cu gandul la cei ce nu mai sunt, increzatori in viitor, toti impreuna. LA MULTI ANI!

  2. Liliana Sora says:

    Prezenţa activă a Familiei Regale oriunde şi oricând , accentuează ideea de respect, de normalitate, de unitate în diversitate…, valori ce îi dau identitatea, demnitatea, mândria şi nobleţea…. Toată stima şi consideraţia !

  3. Diana Lucia Zotescu says:

    Majestatea Sa Margareta, o prezenta intotdeauna dorita, intotdeauna benefica si semnificativa, mereu de mare impact in viata noastra, un semn mereu amintitor ca suntem din ce in ce mai aproape de normalitate. Fie ca dorinta noastra, a celor ce asociem nemijlocit ideii de intrare perfecta in normalitate – si in LEGALITATE – cu aceea de reinstaurare a Monarhiei, sa se implineasca, cu voia lui Dumnezeu, a natiunii si a Parlamentului (daca Dumnezeu le va da membrilor sai suficienta ratiune politica de a implini acest act necesar).

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50303022
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate