Săptămâna la Palatul Elisabeta, 16-22 decembrie 2019

Luni, 16 decembrie 2019, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu, împreună cu Principesa Sofia, au primit la Palatul Elisabeta colindători. Au susținut un scurt concert de Crăciun corul de copii Allegretto de la Palatul Național al Copiilor din București, Micii fotbaliști de la Asociația Club Sportiv Sportul din București și corul Școlii Bilingve Questfield din Capitală.

Tot luni, 16 decembrie, Majestatea Sa și Principele Radu, alături de Principesa Sofia, au oferit cadouri de Crăciun angajaților și colaboratorilor Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei.

În după-amiaza zilei de 16 decembrie, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta un grup de diplomați din Republica Moldova, aflați la cursul de pregătire profesională oferit de Institutul Diplomatic Român al Ministerului Afacerilor Externe.

Marți, 17 decembrie 2019, Majestatea Sa a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa domnul Ludovic Orban, prim-ministrul Guvernului României. Majestatea Sa și Principele Radu au invitat pe dl prim-ministru la prânz.

Miercuri, 18 decembrie 2019, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe actrița Carmen Tănase.

Joi, 19 decembrie 2019, Majestatea Sa a primit la Palatul Elisabeta o echipă a Televiziunii Române, condusă de jurnalista Camelia Csiki.

Vineri, 20 decembrie 2019, Majestatea Sa va primi la Palatul Elisabeta pe doamna Nisreen Rubaian, reprezentant special în România al Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați (UNHCR).

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    O agenda incarcata la Palatul Elisabeta este pentru noi un reazem moral major, pe care ne bizuim mereu zi de zi. Este ceea ce ne da sentimentul ca zilele nu se scurg in zadar, ca ziua noastra de maine are in Casa Regala un scut, o pavaza, un indrumator, un exemplu de urmat.

    NIHIL SINE DEO !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50387058
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate