Majestatea Sa a vizitat Reședința Franței la București

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au răspuns invitației doamnei Michèle Ramis, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Franceze în România.

Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au vizitat Reședința Franței astăzi, luni, 25 februarie 2019.

Peste câteva zile se va împlini un secol de la legendara vizită a Reginei Maria a României la Paris, care a început în ziua de 5 martie 1919. Majestatea Sa Custodele Coroanei și ambasadorul Franței au evocat importanța anului 1919 în istoria modernă și contemporană a României și vizita la Paris a suveranei României Mari, acum o sută de ani.

3 comentarii

 1. Mulțumim doamnei ambasador pentru curtoazie! Tot mai mulți români se simt reprezentați cu demnitate și legitimitate de strănepoata Reginei Maria. Suntem recunoscători Franței, conducătorilor ei contemporani cu Regina Maria!

 2. Sunt ferm convins ca Franta va pretui gestul facut de MS Margareta, Custodele Coroanei Romaniei de a pasi peste pragul Ambasadei Frantei de la Bucuresti. Relatiile in perioada interbelica au fost deosebit de stanse si gradul de latinitate a celor doua tari va da un nou impuls in dezvoltarea relatiilor bilaterale dintre cele doua tari.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu !
  Amin !
  Emilian T.Vandenboer

 3. Ioana Bogdan Cataniciu

  Regina Maria are un urmas de cea mai mare calitate in Majestatea Sa Margareta, secondata cu abnegatie si responsabilitate de ASRegala Radu !
  Fie ca ceea ce traim azi sa fie comparabil cu dezastrul in care s-a aflat Tara in momentul cand fusese atacata din trei parti si si de bolsevici! Fie sa urmeze o noua clipa « astrala » si sa revenim la forma de guvernamant care ne poate asigura evolutia FARA derapage!
  Republica franceza a mai sustinut cu brio monarhia romana ; Ne bucuram mereu de prietenia si mana intinsa de Franta ! Multumim si nu ne pierdem curajul, cel care a insufletit-o pe Regina Maria, pe regele Mihai si pe MS Regina Margareta !

Lasa un comentariu

© 2007-2019 © 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 24846768
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate