Ora Regelui CCCXXX

 

TVR a prezentat sâmbătă, 23 februarie 2018, a trei sute treizecea ediție a emisiunii “Ora Regelui”. A fost redifuzată ediția din 3 noiembrie 2018.

Coroana Regală a României a vegheat, în inima Bucureștiului, zecile de evenimente ale Festivalului Național de Teatru din acest an centenar. Într-o ceremonie emoționantă, Coroana Regală, simbolul Independenței și Unirii noastre, a fost purtată pe stradă de către maestrul Victor Rebengiuc.

Se împlinesc 15 ani de cînd unul dintre furnizorii Casei Regale a luat ființă. La serbarea de acum 5 ani, a participat însăși Regina Ana. De data aceasta, a fost rândul Principesei Maria să fie alături de doamna Pușa Hack și oaspeții săi: zeci de artiști și arhitecți, diplomați și mulți oameni pasionați de artă.

Primul 25 octombrie fără Regele Mihai a strâns la Ateneul Român pe mulți dintre cei care l-au iubit. Concertul Caritabil al ”Fundației Principesa Margareta a României” este cel pe care fiica cea mare a Regelui l-a dăruit pentru prima oară tatălui său, cu 11 ani în urmă. În ”Ora Regelui”, o parte a Concertului Regal în care îl vedem pe pianistul Mihai Diaconescu împreună cu Camerata Regală, sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore.

Redactori: Valentina Băințan, Irina Luca, Ruxandra Țuchel, Diana Ilica
Producător: Lidia Voicu / Realizator: Bogdan Șerban – Iancu

1 comentariu

  1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor

    Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Nihil Sine Deo !

Lasa un comentariu

© 2007-2019 © 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 24846373
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate