Principele de Wales la Palatul Elisabeta, 25 mai 2022

Miercuri, 25 mai 2022, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort l-au primit la Palatul Elisabeta pe Alteța Sa Regală Principele de Wales, aflat într-o nouă vizită în țara noastră.

Cuplul regal român a invitat pe Principele de Wales la ceai. La finalul întâlnirii, Alteţa Sa Regală a admirat arţarul auriu pe care l-a plantat, în anul 2011, în Memorialul Copacilor din grădina Palatului Elisabeta. 

Principele de Wales a vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011, 2016, 2017 şi 2018. În zilele noastre, Principele de Wales este prezent, din 1998 încoace, aproape în fiecare an în țara noastră, iar în Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale.

The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall

Histoires Royales

Fotografii de Daniel Angelescu ©Casa Majestății Sale Custodele Coroanei

4 comentarii

  1. Neagu Mircea says:

    MONARHIA SALVEAZA ROMANIA !

  2. Liliana Sora says:

    Întâlniri la cel mai înalt nivel, cu oameni reprezentativi pentru cele mai importante instituții ale statului, ale unui OM iubit de români, un OM cu suflet nobil și generos, plin de căldură şi omenie – Alteța Sa Regală Principele de Wales, care promovează valorile și frumusețile României . Tot respectul și toată considerația pentru oamenii care inspiră libertate , încredere și speranță , și alături de care trebuie ”să facem ca timpul rămas planetei să conteze !”

  3. […] Charles al III-lea, pe atunci încă Principe de Wales, a vizitat Familia Regală Română la Palatul Elisabeta în București, în ziua de 25 mai […]

  4. […] Charles al III-lea, pe atunci încă Principe de Wales, a vizitat Familia Regală Română la Palatul Elisabeta în București, în ziua de 25 mai […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51797959
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate