Vizită la Centrul pentru refugiați de la Romexpo

Miercuri, 25 mai 2022, după-amiază, Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele de Wales au vizitat centrul pentru refugiați de la Romexpo pentru a vedea răspunsul autorităților române și al organizațiilor internaționale și locale la criza umanitară ucraineană a ultimelor luni.

Turul pavilionului, amenajat la Romexpo, a avut loc în prezența secretarului de Stat pentru Situații de urgență, domnul Raed Arafat, a Primarului General al Capitalei, domnul Nicușor Dan, a reprezentantului Agenției ONU pentru Refugați, domnul Pablo Zapata, a directorului general al Crucii Roșii Române, domnul Ioan Silviu Lefter, și a directorului Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București, doamna Cosmina Simiean.

The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall ITV Histoires Royales

Fotografii de Daniel Angelescu ©Casa Majestății Sale

1 comentariu

  1. Liliana Sora says:

    ”Să câştigi respectul oamenilor inteligenţi şi afecţiunea copiilor; să apreciezi ceea ce este frumos şi să descoperi ce este mai bun în fiecare; să laşi în urma ta o lume un pic mai bună; Să ştii că… măcar un suflet a respirat mai uşor pentru că ai trăit tu. Asta înseamnă că ai reuşit.” Felicitări, celor două Familii Regale, pentru ceea ce sunteți , pentru tot ceea ce faceți, unite de o mare solidaritate de valori pe care le împărtășiți cu noi !

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 40148369
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate