Invictus Romania: Ștafeta Veteranilor la a VI-a ediție

Asociația Voluntarilor Invictus din România, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu, a organizat anul acesta a șasea ediție a “Ștafetei Veteranilor”.

Pe parcursul a opt zile, din 17 până pe 25 octombrie, voluntari, militari și civili, vor alerga mai bine de 600 km, cu pornire de la București și oprire la Carei.

Evenimentul este organizat în cinstea zilei de 25 Octombrie, Ziua Armatei României.

Joi, 17 octombrie 2019, Principele Radu și directorul Statului Major al Apărării, generalul de brigadă Corneliu Postu, au dat startul competiției din acest an, în Parcul Regele Carol I, pe platforma din fața Mormântului Soldatului Necunoscut.

Sâmbătă, 26 octombrie, Principele Radu va participa la deschiderea Duatlonului Regal de la Curtea de Argeș, ajuns la a treia ediție. Duatlonul Regal este un eveniment sportiv anual dedicat zilei de 11 Noiembrie, Ziua Veteranilor din Teatrul de Operații. Evenimentul cinstește sacrificiul militarilor răniți şi promovează sportul și un stil de viață sănătos.

În luna mai 2020, militarii Invictus vor reprezenta România la Jocurile Invictus de la Haga.

Foto: Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale Custodele Coroanei

 

3 comentarii

  1. Liliana Sora says:

    “Oamenii frumoşi îşi ascultă inima şi sunt în armonie cu ea. Oamenii frumoşi nu-şi vând sufletele pentru lucruri. Oamenii frumoşi iubesc oamenii, adevărul, cuvântul, natura, dărnicia, răsăritul, zâmbetul, simplitatea…”
    Cinste, onoare, respect pentru aceşti oameni minunaţi şi mult succes !

  2. Diana Lucia Zotescu says:

    Invincibilii nostri “Invictus” sunt purtatori de drapel in serviciul ideii ca nimic nu este prea greu, nicio tinta nu este de neatins si nicio bariera sau limita nu este de netrecut atunci cand vointa de a invinge este mai mare decat neputinta. Glorie lor si adanc respect !

  3. […] în fața Palatului Elisabeta, pe militarii Invictus România care participă la ediția a VII-a a Ștafetei veteranilor, pe segmentul București-Ploiești. Asociația Voluntarilor Invictus se află sub Înaltul Patronaj […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51398393
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate