Gala Asociației Furnizorilor Regali 2023

A șaptea ediție a Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, care a avut loc în Salonul Diplomat al hotelului Athénée Palace InterContinental în seara zilei de 9 mai 2023, s-a desfășurat în prezența Principelui Radu. Primul eveniment anual al organizației a avut loc în anul 2015.

Alteța Sa Regală a înmânat premiile anuale ale Asociației Furnizorilor Regali din țara noastră. Premiile au fost înmânate unor companii sau instituții fără calitatea de membru al asociației, a căror performanță profesională a atins înalte cote de calitate.

Din partea Casei Majestății Sale Custodele Coroanei a participat dl Ion Tucă, directorul Administrației Proprietăților Regale.

Reprezentând majoritatea furnizorilor Casei Majestății Sale, asociația a fost înființată pentru promovarea principiilor care stau la baza acordării acestui titlu de onoare, comparat uneori cu „un titlu nobiliar al comercianților”.

Reunind firme și profesioniști din domenii precum alimentația, moda, electronic, porțelanuri, vinificație și diverse meșteșuguri tradiționale, asociația dorește să devină catalizatorul eforturilor Furnizorilor Casei Regale române de a promova înaltele standarde de calitate și excelență în activitatea comercială.

Reînviind o tradiție întemeiată odată cu Dinastia Română, calitatea de Furnizor al Casei Regale presupune, potrivit statutului său, o recunoaștere și apreciere a calității  produselor sau serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială, seriozitatea și înaltul profesionalism în relația cu clienții. Asociația este structurată după exemplul britanic al Asociației Furnizorilor Regali, care servește la informarea publicului despre activitatea și produsele deținătorilor acestui respectat simbol al calității.

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

2 comentarii

  1. Liliana Sora says:

    Tot respectul pentru Familia Regală, care întotdeauna și-a exprimat recunoştinţa și cea mai înaltă apreciere pentru serviciile și lucrurile de calitate, în care profesionalismul, responsabilitatea, exigența…, sunt valori demne de prețuit și de urmat.
    ”Când cineva ne dovedeşte recunoştinţa el ne dăruieşte mai mult decât i-am dat, ” spunea Vladimir Ghika. Felicitări !

  2. […] Elita producătorilor români care se bucură de statutul de Furnizor al Casei Regale a României aniversează momentul creării Asociației Furnizorilor. […]

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 48411727
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate