Pensionarii au vizitat gratuit Palatul Elisabeta

Pensionarii au vizitat gratuit Expoziţia Regală „Palatul Elisabeta” luni, 31 august 2020.

Elevii și studenții vor avea intrarea gratuită în zilele de luni, 7 și 14 septembrie 2020, în intervalul orar 10-13.

Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este Șoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 București (prin Intrarea Românești de lângă Muzeul Satului).

În restul zilelor, expoziția va funcționa conform programului săptămânal, de joi până duminică, între orele 10-13 și ora 14-17, până pe 20 septembrie 2020.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Este desigur o ocazie deosebita pentru pensionari sa viziteze Palatul Elisabeta in mod gratuit. Multi dintre ei si-au dorit probabil sa intre in acest Palat plin de istorie si de duioase – dar si de triste – amintiri, cel putin din relatarile parintilor nostri.

    Cat despre studenti, zilele de 7 si 14 septembrie sunt perfecte, ei aflandu-se inca in vacanta. Pentru elevi insa, 14 septembrie este chiar ziua inceperii anului scolar, orele 10 – 13 fiind chiar primele ore de scoala. Poate ca personalul Palatului le va oferi o alta zi, in aceasta saptamana – desigur, daca este posibil.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 30342771
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate