Alma la Săvârșin

Alma, câinele-lup alb al Majestății Sale Margareta și al Principelui Radu, în heleșteu, pe iarbă și în așteptarea mesei. Săvârșin, august 2020.

2 comentarii

  1. Liliana Sora says:

    “ Dumnezeu a inventat câinele, să dovedească oamenilor că există fidelitate eternă, ”câinele fiind ” singura vieţuitoare care a dus la perfecţiune vocaţia prieteniei.”
    Toată admiraţia şi preţuirea pentru MS Margareta, Custodele Coroanei şi pentru ASR Principele Radu, care ştiu şi cred că ” tot ceea ce respiră se transformă în lumină dacă este conjungat cu verbul “a iubi”.

  2. Diana Lucia Zotescu says:

    Este superb acest caine alb precum zapezile din Alaska. I-ar trebui vreo doi-trei prieteni de joaca – chiar si de alta rasa (un labrador, un Terra-Nova, un collie, etc.). Ar avea spatiu suficient de harjoana. In orice caz, singurul lucru ce i s-ar putea reprosa filmuletului este faptul ca nu a fost mai lung. Personal, as putea petrece cel putin o jumatate de ora uitandu-ma la dragalaseniile Almei.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 30342742
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate