Ora Regelui (407)

Ziua de 10 Mai 2019 a adus mai mult de 3,000 de oaspeți la Palatul Elisabeta. În contextul social din anul 2020,​ Garden Party, tradiționala întâlnire a Familiei Regale cu românii, nu a mai avut loc, însă Palatul Elisabeta este deschis pentru vizitare.

Invitat special la “Ora Regelui”, domnul Olivier Ammour-Mayeur d’Abington, profesor universitar, cercetător și scriitor, colaborator al unor instituții de învățământ și de cultură din Franța, Belgia, Spania, Canada, Australia și Japonia, împărtășește impresiile sale despre România.

La mai puțin de un deceniu după încoronarea întâiului nostru rege, Carol I, lua naștere prima societate publică de presă a tânărului regat al României. La aniversarea celor 130 de ani ai Agerpres, Majestatea Sa Margareta i-a felicitat pe ziariști la Palatul Regal.

Familia Regală română l-a întâlnit pe Suveranul Pontif în două dintre opririle Sale, la București și la Blaj, pe parcursul vizitei pe care Papa Francisc a făcut-o în România, anul trecut.

Redactor: Diana Ilica / Producător: Lidia Voicu / Realizatori: Camelia Csiki și Cristina Ionescu

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 30343101
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate