30 milioane de accesări pe acest website

Jurnalul online “România Regală” a atins astăzi, 1 septembrie 2020, cifra de 30 milioane de accesări.

Website-ul a fost creat în anul 2007 de către Gabi Dumitru și compania sa, “Anagrama”, care continuă să îl administreze.

Actualmente, “România Regală” este coordonat de Traian Sârcă, cancelar al Casei Majestății Sale, căruia i s-a alăturat de curând Maria Mocanu, asistent. Aduce contribuții periodice la jurnalul online Ioan Luca Vlad. Fotografiile sunt semnate, de obicei, de Daniel Angelescu și Cristian Coposesc.

Postările zilnice descriu angajamentele publice pe care le are Familia Regală în București, în orașe și comune sau sate din România și Republica Moldova, precum și în 8-12 țări străine pe an.

În afară de acest website (România Regală), Familia Regală mai posedă o pagină web, Familia Regală, care cuprinde capitole despre toate generațiile regale, despre departamentele care compun Casa Majestății Sale, despre proiectele și evenimentelor fixe din calendarul anual al Familiei Regale, despre Ordine și Decorații, despre Normele Fundamentale ale Casei Regale și multe altele.

Bogata agendă publică a Familiei Regale este posibilă datorită angajaților Casei Majestății Sale, care sunt aproape toți tineri, deși nu foarte numeroși. Ei ocupă posturi în Departamentele Administrație, Secretariat Regal, Ospitalitate, Protocol, Furnizori Regali, Patronaje și Nume Regale, precum și în Cancelaria Ordinelor și Decorațiilor Regale.

Vă mulțumim dumneavoastră, cititorilor acestor pagini! Performanța extraordinară de astăzi vă aparține.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    De obicei parcurg zilnic Jurnalul “Romania Regala”, si adesea fac comentarii, continutul site-ului fiind de mare interes pentru mine. Este un fel de ritual de la cere nu ma abat decat rareori, atunci cand, fie din motive de program personal, fie din alte motive, trec cateva zile fara a-l vizita. Dar si atunci parcurg tot ceea ce mi-a scapat (cum s-a intamplat in iunie-iulie, cand mi-a luat, la intoarcerea din periplul meu spitalicesc, vreo zece zile pana am parcurs toate postarile, cu comentarii cu tot).

    Le multumesc celor care “pastoresc” acest site, atat de necesar noua, celor care il frecventam cu atata placere.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 30342410
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate