Ducele de Bavaria, 90

Astăzi, 14 iulie 2023, Alteța Sa Regală Franz, Duce de Bavaria, împlinește vârsta de 90 de ani. Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort urează Alteței Sale Regale la mulți ani!

Ducele este suveranul Casei Regale a Bavariei, începând din anul 1996, de la decesul tatălui său, Albrecht. El este, de asemenea, strănepotul Regelui Ludwig al III-lea al Bavariei.

Printre nenumăratele sale acțiuni științifice, educaționale și de binefacere se numără și susținerea unor proiecte caritabile în România. Ducele de Bavaria este o personalitate profund respectată și admirată de societatea bavareză și de autoritățile politice ale landului.

Custodele Coroanei și Principele Consort poartă o mare admirație Ducelui Franz și o mare afecțiune. MS și ASR au luat parte la sărbătorirea ducelui la împlinirea vârstei de 80 de ani, în ziua de 14 iulie 2013, la München. De asemenea, MS și ASR s-au reîntâlnit cu Ducele de Bavaria în luna mai 2023, la nunta Principelui Ludwig al Bavariei.

1 comentariu

  1. HERZLICHE GLÜCKWÜNSCHE ZUM 90. GEBURTSTAG MAJESTÄT
    Großherzog FRANZ von BAYERN

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50407220
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate