Vizită regală în Bavaria, mai 2023

În zilele de 19-21 mai 2023, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au făcut o vizită la München, la invitația șefului Casei Regale a Bavariei, Alteța Sa Regală Franz, Ducele de Bavaria.

Majestatea Sa și Principele Consort au luat parte la căsătoria Principelui Ludwig al Bavariei cu domnișoara Sophie Alexandra Evekink. Slujba religioasă a avut loc la Biserica Regală Theatine din München, iar prânzul de nuntă a avut loc la Castelul Nymphenburg.

Familia Regală a României a participat, acum zece ani, la Castelul Nymphenburg, Scaunul Familiei Regale a Bavariei, la sărbătorirea Ducelui de Bavaria cu ocazia împlinirii vârstei de 80 de ani.

Vizita actuală a fost a 18-a vizită a Familiei Regale în Republica Federală Germania, în ultimii 25 de ani.

la Biserica Regală Theatine

La Castelul Nymphenburg

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Majestatea Sa si ASR Principele Consort au avut tinute foarte elegante, ca de obicei. Romania nu poate fi reprezentata la nivel maxim decat de Regina noastra si de membri ai Casei Regale.

    Doresc proaspat-intemeiatului cuplu regal bavarez multa fericire, viata lunga si implinita precum si ocazii multiple de a intari rolul Coroanei in viitorul Bavariei.

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 45631181
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate