Custodele Coroanei s-a întâlnit cu Regele Olandei

Vineri, 11 octombrie, Majestatea Sa Margareta și ASR Principele Consort s-au întâlnit cu Majestățile Lor Regele Willem-Alexander și Regina Máxima ai Țărilor de Jos. Întâlnirea a avut la loc la Palatul Huis ten Bosch din Haga și s-a desfășurat într-un cadru privat.

În seara de vineri, în încheierea vizitei în Olanda, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au participat la o recepție oferită în onoarea lor de către ES doamna ambasador Brândușa Predescu, la Ambasada României din Haga. Au luat parte personalități din mediul economic olandez și din societatea civilă, precum și reprezentanți ai comunității românești din Olanda. Au fost prezenți membrii misiunii diplomatice a României în Țările de Jos.

 

Foto: ©AGERPRES Silviu Matei

 

6 comentarii

 1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

  Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Trăiască Majestățile Lor Regele Willem-Alexander și Regina Máxima ai Țărilor de Jos ! Nihil Sine Deo !

 2. Liliana Sora says:

  ”Trebuie să facem ce putem noi mai bine. Asta e datoria noastră sacră de oameni. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Este responsabilitatea noastră sacră faţă de umanitate . ” Asta a făcut şi face mereu MS Margareta, Custodele Coroanei şi întreaga Familie Regală ! Respect, stimă şi consideraţie !

 3. Diana Lucia Zotescu says:

  O incheiere apoteotica a vizitei Majestatii Sale Margareta si a Principelui Consort Radu in Olanda: mai intai intalnirea cu Majestatile Lor Regele Willem-Alexander si Regina Maxima, urmata de receptie, concert si intalnire cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din Tara Lalelelor. Ne dorim cat mai dese astfel de vizite care, prin prezenta Majestatii Sale Margareta, fixeaza foarte sus stacheta reprezentarii statului roman si a poporului nostru.

  NIHIL SINE DEO !

 4. Zah Sorin Cosmin says:

  Felicitări din toată inima Majestății Sale Margareta, e fiica REGELUI MIHAI, deci are suflet din sufletul lui!
  NIHIL SINE DEO !

 5. […] Majestatea Sa Margareta a călcat pe urmele Regelui Mihai, cel care, în urmă cu 17 ani, a ținut un discurs istoric la Institutul Clingendael, pledînd pentru ca societatea olandeză să accepte intrarea României în NATO și în Uniunea Europeană. Curtea Internațională de Justiție de la Haga și Academia de Apărare din Breda au fost alte puncte ale vizitei Majestății Sale Margareta și a Principelui Radu în Regatul Țărilor de Jos. […]

 6. […] Majestatea Sa Margareta a călcat pe urmele Regelui Mihai, cel care, în urmă cu 17 ani, a ținut un discurs istoric la Institutul Clingendael, pledînd pentru ca societatea olandeză să accepte intrarea României în NATO și în Uniunea Europeană. Curtea Internațională de Justiție de la Haga și Academia de Apărare din Breda au fost alte puncte ale vizitei Majestății Sale Margareta și a Principelui Radu în Regatul Țărilor de Jos. […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50386926
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate