Ora Regelui CCCLXXVII

TVR Moldova a prezentat duminică, 9 februarie 2020, la ora 17.00, a trei sute șaptezeci și șaptea ediție a emisiunii “Ora Regelui”.

Redifuzarea editiei din 9 noiembrie 2019

Majestatea Sa Margareta a călcat pe urmele Regelui Mihai, cel care, în urmă cu 17 ani, a ținut un discurs istoric la Institutul Clingendael, pledînd pentru ca societatea olandeză să accepte intrarea României în NATO și în Uniunea Europeană. Curtea Internațională de Justiție de la Haga și Academia de Apărare din Breda au fost alte puncte ale vizitei Majestății Sale Margareta și a Principelui Radu în Regatul Țărilor de Jos.

La doar câteva zile după vizita în Olanda,  Familia Regală Română a asistat în Paris la deschiderea festivalului ”Din dragoste pentru frumos”, organizat de Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale și Meridionale. Cea mai importantă parte a vizitei din Franța a fost participarea la inaugurarea oficială a ”Promenadei Regina Maria a României”, situată pe malul Senei, lângă Turnul Eiffel, în inima Parisului.

Producător: Lidia Voicu / Realizator: Bogdan Șerban-Iancu

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28722718
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate