Cea mai influentă femeie din România în anul 2019

În Sala de Bal a Palatului Bragadiru din Bucureşti, a avut loc Gala Forbes Woman a anului 2019, organizată de revista Forbes România pentru a opta oară. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, a primit din nou titlul de “cea mai influentă femeie din România”.

Titlul acordat Majestății Sale omagiază acțiunea regală în promovarea României în lume, eforturile de aproape trei decenii pentru construirea și consolidarea unei societăți sănătoase în țara noastră și pentru simbolul de identitate națională pe care Majestatea Sa îl reprezintă.

Gala Forbes Woman încurajează de opt ani încoace personalitățile feminine cele mai valoroase din diverse domenii, pentru a servi drept model în întreaga societatea românească.

Majestatea Sa a transmis organizatorilor galei și personalităților invitate mândria de a vedea în miezul societății românești atâta curaj, spirit civic, creativitate și dorința de a servi principii și valori, într-o lume care ignoră din ce în ce mai mult aceste virtuți.

Evenimentul a fost prilejul lansării celei de-a opta ediţii a Topului „Forbes 50 Cele Mai Influente Femei din România“, care va fi ilustrat în viitoarea ediţie specială a revistei.

În dimineața zilei de 27 martie, la Hotelul Intercontinental din București, a avut loc Forbes Woman Summit 2019, un eveniment care reunește anual vocile cele mai reprezentative din lumea afacerilor, educației, diplomației și ONG în jurul unor teme precum leadership feminin, antreprenoriat, educație și filantropie.

Majestatea Sa Margareta a fost distinsă cu același titlu de către Forbes Romania în anul 2016, în anul 2017 și în anul 2018 și s-a situat pe primul loc în Topul celor 50 cele mai influente femei din România în anul 2014.

Fotografii de Daniel Angelescu

6 comentarii

 1. Viorica Mwais

  La multi ani!

 2. SECRIERU IOAN

  FELICITĂRI MAJESTATE

 3. Liliana Sora

  “Cel mai important lucru în viață este să-ți înțelegi scopul şi chemarea ta pe acest pământ şi să lupți pentru ele cu credință şi curaj !”
  Asta a făcut şi face mereu MS Margareta, Custodele Coroanei , care consideră că ”…logica, puterea de decizie şi forţa mentală sunt la fel de feminine ca şi intuiţia şi inteligenţa emoţională. ” Respect , admiraţie şi preţuire !

 4. Pingback: S.M. MARGHERITA DI ROMANIA E’ STATA CLASSIFICATA DA FORBES DONNA PIU’ INFLUENTE DEL PAESE – Croce Reale

 5. Diana Lucia Zotescu

  Din inima, felicitari si multa admiratie, respect, dragoste si nemarginita mandrie de a ne vedea Regina ocupand locul pe care il merita de drept.

 6. Pingback: Ora Regelui CCCXXXVIII – ediție în premieră | Familia Regală a României / Royal Family of Romania

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 25359791
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate