Crucea Roșie, campanie națională pentru combaterea COVID-19

23 500 de elevi din 40 de județe și 4 sectoare ale Municipiului București vor participa, timp de 4 luni, la sesiuni de educație pentru sănătate și suport emoțional, atât în școli cât și online, sesiuni susținute de voluntari instruiți ai Crucii Roșii Române.

Totodată, 188 000 de adulți, în special din mediul rural sau din comunități aflate în risc de infectare, vor primi informații despre prevenția îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, precum și sfaturi despre efectele psihologice ale pandemiei, despre reducerea stigmatizării asociate cu boala COVID-19 și despre modalitățile de reducere a stresului provocat de aceasta.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România (SNCRR) implementează un nou proiect de intervenție în pandemia COVID-19.  Proiectul finanțat de United States Agency for International Development (USAID), prin intermediul apelului global al Federației Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie (IFRC), vizează o campanie națională de informare și de conștientizare a populației, în vederea limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Felicitari tuturor voluntarilor Crucii Rosii din Romania pentru activitatea lor neobosita. Majestatea Sa Custodele Coroanei este o continuatoare de inalta eficienta a predecesoarelor Sale, Reginele romaniei.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50988785
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate