În preajma Zilei Naționale, omagiu Armatei Române

Cu câteva zile înainte de a sărbători Ziua Națională, la 1 Decembrie, aducem omagiu Armatei Române, cea care a avut un aport decisiv în momentele fundamentale ale istoriei noastre: Războiul de Independență din 1877, Primul Război Mondial, Al Doilea Război Mondial și, în perioada contemporană, în teatrele de operații din Afganistan și Irak.

Filmul prezintă pe militarii români răniți în misiune, precum și pe voluntarii asociației Invictus, care le stau alături în efortul de a răspândi în societatea românească valori precum curajul, patriotismul, simțul datoriei și grija față de aproapele tău.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Ca intotdeauna, sunt alaturi de bravii soldati romani precum si de aceia care, in teatrele de operatii, si-au adus contributia lor cea mai de pret – viata – la efortul international de mentinere a pacii in zone de conflict, sau au fost raniti acolo precum vrednicii membri ai INVICTUS, cei care au Inaltul Patronaj Regal al Altetei Sale Regale Principelui Consort Radu.

    Tuturor, LA MULTI ANI cu ocazia Zilei noastre Nationale din 1 Decembrie (tinand totusi sa reamintesc faptul ca, pentru noi, monarhistii, adevarata Zi Nationala este cea TRADITIONATA, si anume Sfanta Zi de 10 Mai).

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50988053
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate