Calendar regal 2020

Curtea Veche Publishing aduce în librării calendarul regal pentru anul 2020. Filele lunilor anului 2020 reproduc fiecare câte un portret în ulei, reprezentând cele cinci generații regale de până acum. Autorii operelor de artă sunt pictori din toate generațiile, de la Nicolae Grigorescu, Philip de Laszlo și Otilia Michail până la contemporanul Nelson Shanks și talentatul portretist român Vadim Crețu. Textul calendarului este semnat de Alteța Sa Regală Principele Radu al României.

Calendarul este disponibil în librăriile din țară începând cu săptămâna viitoare, va fi prezent la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus (20-24 noiembrie 2019, Pavilionul B2 Romexpo) și poate fi comandat online.

5 comentarii

  1. Liliana Sora says:

    Calendar regal , cu 365 de zile de înţelepciune, în care fiecare zi aduce în dar oameni cu adevărat mari , nemuritori, cu “inimile mari şi generoase, sufletele pline de un patriotism cald şi înălţător , ce se pot asemana cu un templu, unde pentru veşnicie trebuie să ardem candela recunoştinţei. ”
    Respect şi consideraţie pentru Familia Regală a României !

  2. Chiriac Liliana says:

    Felicitări Casei Regale! Ne bucurăm ca artiștii romani sunt promovați, dar consider ca era util ca la fiecare imagine ce reprezintă o pictura sa fie trecut numele artistului!

  3. […] Crețu a realizat o galerie de portrete în ulei reprezentând pe Regele Mihai, Regina-Mamă Elena, Custodele Coroanei Margareta și Principele […]

  4. […] Crețu a realizat o galerie de portrete în ulei reprezentând pe Regele Mihai, Regina-Mamă Elena, Custodele Coroanei Margareta și Principele […]

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 45625273
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate