Asociația Internațională a Femeilor la Palatul Elisabeta

Joi, 24 noiembrie 2022, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a primit Asociația Internațională a Femeilor IWA Bucharest compusă din diplomați-femei și soții de ambasadori acreditați în România.

Întâlnirea a prilejuit un dialog referitor la acțiunile publice și proiectele sociale ale Familiei Regale. De asemenea, Majestatea Sa le-a vorbit invitatelor despre suveranilor României și despre tradiția implicării regale în proiecte sociale, medicale și caritabile.

Evenimentul a avut loc în Sala Regilor, nu înainte ca doamnele-diplomat să viziteze Palatului Elisabeta și să privească piesele de artă și istorice aflate în Colecția Regală. Întâlnirea s-a încheiat în Sufrageria Mare unde Majestatea Sa Margareta a servit ceaiul împreună cu musafirii.

Asociația Internațională a Femeilor IWA Bucharest reunește membre din comunitatea diplomatică din București din 58 țări și a fost înființată acum 45 ani. Activitățile Asociației sunt grupate pe două domenii, precum cel cultural și cel de caritate. Membrele asociației s-au mai întâlnit cu Majestatea Sa în anii 2012, 2013, 2017 și 2018.

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51300660
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate