Principesa Moștenitoare, întâlnire diplomatică

Joi, 14 iunie 2012, Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare a participat la o întâlnire organizată de Asociaţia Soţiilor Şefilor de Misiune (SPOHOM) acreditaţi în România.

Evenimentul a avut loc la reşedinţa Ambasadei Regatului Danemarcei şi a fost găzduit de doamna Waltraud Sternberg, soţia Excelenţei Sale Michael Sternberg, Ambasadorul Regatului Danemarcei în România.

Gazda a prezentat Alteței Sale Regale pe soţiile şefilor de misiune invitate la întâlnire şi activitatea asociaţiei. Principesa Moştenitoare a informat membrele asociaţiei despreproiectele Fundaţiei Principesa Margareta a României.

Fotografii de Daniel Angelescu

8 comentarii

 1. Corina

  Cea mai distinsa domana, iese in evidenta oriunde prin eleganta ei!

 2. MIA

  MĂ BUCUR MULT PENTRU ALTETA SA REGALĂ SI A FOST CEA MAI FRUMOASĂ

 3. Terezia Filip

  Iimaginile vorbesc. Văd distincţie, rafinament calitate. Poţi să fii astfel convingător în politică. România are nevoie la vârful societăţii de astfel de atitudini şi altitudini.
  Alteţa sa Regală e o personalitate luminoasă, o soluţie şi un model pentru România.

 4. Compliment mare , succes si multä sänätate, pentru M. S. principesa de coroanä, Margareta a Romäniei.
  Cu mare stimä si respect,
  Dietmar Melzer
  Deutschland/Germania

 5. larisa

  o adevarata Doamna care merita tot respectul.Ma uit cu sfiala sa nu cumva sa dispara.

 6. Pingback: Romania, il popolo vuole la monarchia - Pagina 4

 7. Bucur Gabriela

  Intotdeauna am admirat’o pe ASR ,PRINCIPESA MARGARETA A ROMANIEI! Inprimul rand pt.ca este PRINTESA NOASTRA MOSTENITOARE, apoi deoarece fiind de sex feminin imi caut tot deauna un model ,iar distinsa sa persoana ,reprezinta pt.mine ceea ce admir la o femeie: distinctie , frumusete ,modestie , bun gust ,eleganta, bun simt , diplomatie si multe altele.Cu mult a admiratie, si foarte mult respect, Gabriela Bucur

 8. Diana Lucia Zotescu

  Alteta Voastra,

  Ma bucur mult ca indelung planuita intalnire cu sotiile sefilor de misiuni diplomatice a avut loc la initiativa – si in eleganta resedinta a – Dnei Meera Waltraud Sternberg, sotia ambasadorului Danemarcei la Bucuresti. Era o dorinta mai veche a gazdei acestui eveniment – dar si a celorlalte participante – de a O intalni pe Alteta Voastra intr-un cadru mai intim, mai informal, nu doar pentru a face schimb de firestile amabilitati, dar si pentru a oferi participantelor ocazia de a O cunoaste mai bine pe Mostenitoarea Coroanei Romaniei, altfel decat cu ocazia de-acum bine-stiutelor intalniri anuale cu Corpul Diplomatic de la Palatul Elisabeta.

  Alteta Voastra, este o mare incantare pentru mine, pentru toti cei care Va iubim si veneram atat de mult, sa vedem cum Casa Regala este tot mai implicata in evenimente care au efecte atat de benefice pentru imaginea Romaniei precum cel de fata. Va sunt nespus de recunoscatoare pentru permanentul efort pe care il depuneti pentru a ne reumple sufletul de mandria ca suntem romani, ca suntem ai Majestatii Sale si ai Altetelor Voastre.

  Cu cele mai adanci sentimente de dragoste, veneratie si infinita loialitate,
  prof. Diana Lucia Zotescu
  arh. drd. Robert Eugen Zotescu

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 24276355
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate