Arhiducesa Elisabeta a Austriei, In Memoriam

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei a aflat cu tristețe vestea decesului Alteței Sale Imperiale și Regale Arhiducesa Elisabeta a Austriei, cel mai mic copil al Principesei Ileana a României și al Arhiducelui Anton al Austriei.

Arhiducesa Elisabeta s-a născut la 15 ianuarie 1942 și a plecat în exil din România împreună cu părinții, frații și surorile ei în anul 1948. Arhiducesa a fost soția doctorului Friedrich Josef Sandhofer și mama a patru copii: Anton, Margareta, Andrea și Elisabeta.

La invitația Majestății Sale Custodelui Coroanei, Arhiducesa Elisabeta a venit la București în mai 2012, împreună cu sora sa, Arhiducesa Maria Magdalena și cu Baronul Hanns-Ulrich von Holzhausen. Cu această ocazie, ei au plantat un copac în grădina Palatului Elisabeta.

Majestatea Sa și Principele Radu au transmis condoleanțe familiei îndoliate.

 

8 comentarii

 1. Armand Dusovski

  Condoleante Familiei Regale! Îmi pare rău că nu ați mai putut să veniți la Timișoara. Majestate, vă prețuiesc enorm! La multi ani fericiti si sănătoși!

 2. Diana Lucia Zotescu

  Am aflat cu multa tristete despre trecerea la cele vesnice a ASIR Arhiducesei Elisabeta, fiica cea mai mica a Principesei Ileana (si verisoara primara a Regelui nostru Mihai). Este deosebit de trist cand aflam ca inca un membru al Familiei Regale extinse a Romaniei se duce la ceruri. Condoleante Majestatii Sale Margareta pentru pierderea matusii Sale. Dumnezeu sa o primeasca in imparatia Sa.

 3. Sincere condoleante Familiei Regale!

 4. Liliana Sora

  Sincere condoleanţe şi alese gânduri de bine pentru întreaga Familie Regală ! Dumnezeu s-o odihnească în pace !

 5. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI

  SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI REGALE !
  DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE PE ASIR ARHIDUCESA ELISABETA, IAR AMINTIREA SI CINSTIREA EI SA FIE VESNICE !

 6. SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI REGALE A ROMÄNIEI; A HABSBURG-TOSCANA!

 7. Stefan Violeta

  Condoleante Familei Regale.Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe ASIR Arhiducesa Elisabeta !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28722748
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate