Parcul regal Săvârșin, la început de an 2019

Fotografii realizate de Alteța Sa Regală Principesa Sofia în dimineața zilei de miercuri, 2 ianuarie 2019, în parcul regal de la Săvârșin.

Sophie de Roumanie Photographie

9 comentarii

 1. Pingback: GRAN RICEVIMENTO DEL CORPO DIPLOMATICO ALLA CORTE DANESE – Croce Reale

 2. Luminita

  Felicitări! Pozele sunt foarte frumoase! Albul imaculat al zapezii potentiaza frumusetea acestui parc regal care, insa, regret ca nu mai poate fi vizitat uneori.
  Port in suflet amintirea Majestatii Sale, Mihai I al Romaniei si locurile in care a trait sunt pentru mine locuri minunate ce nu trebuiesc uitate.
  Alteta, la inceput de an nou va doresc toate cele bune si inspiratie in alegerea pozelor realizate.
  La multi ani!

 3. Diana Lucia Zotescu

  Exceptionale fotografii ! Ele impletesc talentul de artist al Altetei Sale Regale Principesei Sofia cu cel al naturii insesi, care a daruit atata frumusete atat Castelului Regal Savarsin cat si parcului neasemuit care o inconjoara. Desi se vede ca este un parc bine intretinut, gradinarul parcului a avut bunul gust de a lasa suficienta salbaticie acolo astfel incat natura sa se manifeste in plinatatea bogatiei si frumusetii ei. Majestatea Sa Margareta si Alteta Sa Regala Principele Radu au creat acolo un adevarat colt de rai, de care Regina-mama Elena si Regele Mihai ar fi foarte mandri.

 4. Liliana Sora

  ”Fiecare loc de pe pământ are o poveste a lui, dar trebuie să tragi bine cu urechea ca s-o auzi şi trebuie un gram de iubire ca s-o înţelegi. ” Nicolae Iorga
  Toată preţuirea şi admiraţia pentru Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi pentru întreaga Familie Regală , pentru care şi timpul parcă încremeneşte, în faţa frumuseţii !

 5. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor

  Superbe imagini Alteța Voastră Regală ! An Nou fericit ! Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Prin Statornicie la Izbândă ! Nihil Sine Deo !

 6. Mä bucurä cä acest palat regal frumos si romänesc sa renäscut iaräsi.

  Este foarte frumos cä lucruriile au primit iaräsi locul lor, asa cum au fost, palatul acesta a primit un farmec strälucitor si frumos.

  MULTUMESC foarte mult casei regale a Romäniei cä a restaurat palatul acestea asa cum a fost, cänd träia ASR Regina Mamä Elena a Romäniei (näsc. Principesä a Greciei si Danemarciei) impreunä cu ASR Regele Mihai I. a Romäniei….. Este un document, chiar zis o amintire casei regale a Romäniei care a reinviat in vremea acesta a centenarului in Sudestul-Europei.

  NIHIL SINE DEO – TRANSILVANIA – ROMÄNIA

  Multumesc, ASR Principesei Sofia a Romäniei, pentru pozele aceste frumoase…

  Cu mult stimä si respect,

  Dietmar Melzer
  Deutschland/Germania

 7. Palatul regal Săvârşin şi parcul sunt locuri minunate, care inspiră şi oferă prilejul unor evenimente foarte plăcute. Am avut de câteva ori ocazia de a le vizita şi îmi face o deosebită plăcere să le regăsesc sub forma unor extraordinare imagini surprinse de Alteţa Sa Regală Principesa Sofia a României. Moştenirea artei fotografice de la MS Regele Mihai I este un semn al continuităţii în Familia Regală a României pe care Principesa Sofia l-a promovat cum nu se poate mai bine. Felicitări!
  Sper ca la Craiova să vernisăm în 2019 o expoziţie cu lucrările fotografice ale Principesei Sofia, un eveniment cultural care va atrage mulţi vizitatori, cu siguranţă.

 8. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI

  SUPERBE IMAGINI ! ADMIRATIE PENTRU ASR PRINCIPESA SOFIA !
  SUNT BUCUROS CA IMAGINILE AU FOST ADMIRATE SI DE FAMILIA REGALA DANEZA !

 9. Husar Margareta

  Ce imagini minunate ! Multumim pentru ca ne ati oferit posibilitatea de a le admira si noi !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28723585
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate