Anul 2018, pe scurt

4 comentarii

  1. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI says:

    ACTIVITATEA FAMILIEI REGALE ESTE UN EXEMPLU DE LUAT AMINTE ! ACTIVITATEA DEPUSA NU ESTE PENTRU CONCEDII SAU PENTRU CA SA SE “SIMTA CONFORTABIL”, ESTE STRICT PENTRU STATUL ROMAN !

  2. Diana Tocitu - Sinaia says:

    Mă uit la aceste imagini și mi se umple inima de mândrie, de speranță, de încredere!! Avem o Familie Regală extraordinară, care luptă pentru binele țării cu toate puterile. Când a murit Regele Mihai, unii neocomuniști și-au frecat mâinile crezând că s-a încheiat, că șansele monarhiei au apus definitiv. Dar S-a ridicat Majestatea Sa, REGINA noastră dragă, cea care a îmbrățișat cu mult devotament, încă de acum 30 de ani, angajamentul Regelui Mihai de a face bine țării, a venit în fața poporului Ei iubit și a făcut legământ că lumina călăuzitoare a Regelui Mihai nu se va stinge niciodată și că va duce mai departe munca Tatălui Ei pentru prosperitatea țării. Cu multă demnitate, cu dăruire și enormă iubire față de popor a a făcut asta în fiecare moment, iar imaginile din filmuleț stau dovadă. Un prim an ca REGINĂ a României, ca Șef al Casei Regale, plin de activități benefice pentru țară, pentru românii de pretutindeni!!
    Nu sunt cuvinte prin care să Vă putem mulțumi, Majestatea Voastră, pentru tot ceea ce faceți pentru noi! Sunteți sursa noastră de inspirație în încercarea de a face o Românie mai bună, o Românie Regală! Ne-am bucurat din suflet că, pe lângă ASR Principele Radu, care Vă este alături de peste 20 de ani cu mare devotament și ASR Principesa Maria care este foarte implicată de când s-a mutat în România, și ASR Principesa Sofia s-a întors definitiv în țară, dar și ASR Principesa Elena a fost prezentă la multe activități, în mijlocul românilor. Mulțumim din suflet AALLRR pentru munca depusă în folosul poporului!!! Tot în acest an ne-am luat și noi un angajament atunci când V-am spus că “NU SUNTEȚI SINGURĂ!” Vom fi lângă Majestatea Voastră necondiționat și vom lupta pentru țară!! Așa să ne ajute Dumnezeu!!! Vă iubim nespus!! Dumnezeu să Vă binecuvânteze!

  3. Carmen Lia Paduraru says:

    Toata admiratia si tot respectul !

  4. Diana Lucia Zotescu says:

    Fie ca agenda lui 2019 sa fie chiar si mai plina de realizari, de vizite in tara si in strainatate. Pasii Reginei noastre si a celorlalti Membri ai Familiei Regale strabat drumuri si poteci ce duc catre lucruri minunate pentru tara si pentru romani. Mult succces, bucurii, sanatate si impliniri multiple pentru 2019 !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50003397
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate