Agenda la Palatul Elisabeta, 20 septembrie 2019

Vineri, 20 septembrie 2019, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa domnul Arthur Mattli, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Confederației Elvețiene la București.

În aceeași zi, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa domnul Ovidiu Dranga, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al României la Varșovia.

În cursul după-amiezii, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe domnul Virgil Mândru, pe doamna Claudia Stroe și pe doamna Cintia Soledad Barrientos, reprezentând Apogeum Club România.

Fotografii de Daniel Angelescu

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Toate aceste contacte dintre Palatul Elisabeta si diverse personalitati romane si straine sunt dovezi clare ale interesului profund cu care Majestatea Sa direct, sau prin Alteta Sa Regala Principele Radu sau alti membri ai Familiei Regale, se implica in diversele aspecte din viata tarii. Urmarile acestor intalniri sunt, neindoios, binefacatoare pentru tara si pentru noi, pentru ca ele limpezesc si deschid noi cai de comunicare cu institutii ce sunt necesare progresului general al Romaniei.

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 40852920
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate