Memento: Roșia Montană

Formula AS, 6 noiembrie 2009

10 comentarii

 1. Roxana Gabriela Mateescu says:

  Tot respectul fata de pozitia FAMILIEI REGALE a Romaniei vis-a -vis de acest subiect.

 2. stelian r. says:

  Cinste Casei Regale a Romaniei ! Familia Regala alaturi de poporul Roman ! Traiasca ASR Principesa Margareta a Romaniei ! Traiasca Regele ! Nimic fara Dumnezeu !

 3. Gabriela Bucur says:

  Inalt respect Casei Regale a Romaniei.

 4. Pana la urma tot oamenii valorosi vor salva si vor anihila proiectul ucigas de la Rosia Montana prin care sunt exploatate clandestin resurse pretioase de aur si argint din minele subterane.Canadienii ne-au exploatat clandestin aurul si argintul natural al Romaniei un alt tezaur pretios,pe care il vom pierde daca nu ne desteptam pe ultima suta de metri.

 5. Andrei Marin says:

  Sunt neutru in subiectul monarhiei, insa nu pot sa nu constat ca prin atitudinea luata de membrii Casei Regale in legatura cu Rosia Montana, Casa Regala ramane un bastion al valorilor autentice, bunului simt si al adevarului, exact cand Romania are nevoie cel mai mult de asa ceva. Noi, cei din strada, va multumim !

 6. Numai cine iubește profund și fără sațiu Patria se zbate curajos, pentru a salva splendorile ei, imensele daruri date de Pronie românilor, așa cum face – fără precupețire – Casa Regală a României, protestând energic și argumentat contra proiectatelor jafuri și distrugeri din Munții Apuseni, ca și în căutare de gaze de șist a căror exploatare prin anunțata fracturare hidraulică ar declanșa devastatoare cutremure și ne-ar șterge identitatea prin nimicirea vestigiilor istorice, a unor realități culturale fără egal în lume. Suntem puternici, devenim DE NEÎNVINS, dacă rămânem uniți în jurul valorilor noastre adevărate. Nihil sine Deo!

 7. Cristian Badea says:

  Alteta,

  Ma bucur foarte mult ca Familia Regala este in asentimentul opozantilor proiectului industrial de la Rosia Montana.

  O intalnire academica este fara indoiala foarte importanta si genereaza actiuni la nivelurile inalte ale societatii. Insa cred ca un semnal transmis dinspre Familia Regala inspre nivelurile medii ale societatii, in speta spre manifestantii din strada, ar mobiliza si mai mult natiunea, singura care poate stopa acest proiect aberant.

  Nimic fara Dumnezeu!

 8. Am revenit – din Piața Unirii, loc de suflet al timișorenilor – de la mitingul de salvare a Roșiei Montane și de interzicere a fracturării hidraulice, manifestare unde – azi – au fluturat și steagurile tricolore cu stema regală. NIHIL SINE DEO!

 9. Cristian Badea says:

  Cel mai mare pericol nu este lacul de cianuri ci sfarsitul democratiei.
  Aseara au fost in Bucuresti 20.000 de oameni in mars pasnic, au fost cele mai mari proteste de la mineriade iar presa nu mentioneaza nimic sau mentioneaza manipulativ si distorsionat.
  Televiziunea nationala, platita din bani publici nici macar nu s-a obosit sa faca un reportaj.

  Ce este de facut in situatia asta?

 10. […] Familia Regală a susținut cauza referitoare la Roșia Montană din anul 2009 încoace, sprijinind, în orice fel posibil, salvgardarea și înflorirea virtuților și valorilor Roșiei Montane. […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51852907
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate