AGERPRES. Declarația zilei aparține Custodelui Coroanei

Custodele Coroanei Române, Margareta, despre regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

“Am cunoscut-o de când eram foarte mică, de la 3 sau 4 ani. Am uitat să fac o reverenţă. M-au învăţat trei săptămâni, dar am uitat. Nu s-a supărat, a râs. Chiar acum câţiva ani am vorbit despre acest lucru şi ea s-a gândit că e foarte amuzant. Şi m-a ajutat mult când am fost mai tânără. M-a invitat acolo, la Buckingham, la Windsor sau chiar în Scoţia. Simt o relaţie de familie foarte caldă cu ea. Mereu este o plăcere şi mereu are un sfat. Ceva, orice poate să-mi spună este ceva care rămâne în mine pentru ani de zile după”.

Declarația zilei, 11 decembrie 2018

4 comentarii

  1. Oare ce duh al răului ne-o împiedica să ignorăm inclusiv asemenea extraordinare relații ale Casei noastre Regale?

  2. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI

    DOMNULUI VALERIAN STAN
    ESTE DUHUL INCRANCENARII PROSTESTI REPUBLICANE, CARE NE ARATA CA ORICUM AR FI PRESEDINTELE ROMANIEI, DE LA ADMIRATORUL BOLSEVISMULUI LA ACEST GICA-CONTRA, NOI NU NE ABATEM !

  3. Adevărat și frumos spus, domnule Alexandru-Grigore Pisoschi. Mă bucur să vă reîntâlnesc și să împărtășim și aici aceleași convingeri.

  4. Diana Lucia Zotescu

    Cuvintele Majestatii Sale Margareta, exprima cu simplitate adevaruri adanci si pline de substanta, asemeni celor rostite – pana nu cu multa vreme in urma – de Augustul Sau Parinte si Predecesor, Regele Mihai I cel vesnic ramas in memoria si veneratia poporului Sau.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 27981395
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate