AGERPRES. Declarația zilei aparține Custodelui Coroanei

Custodele Coroanei Române, Margareta, despre regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

“Am cunoscut-o de când eram foarte mică, de la 3 sau 4 ani. Am uitat să fac o reverenţă. M-au învăţat trei săptămâni, dar am uitat. Nu s-a supărat, a râs. Chiar acum câţiva ani am vorbit despre acest lucru şi ea s-a gândit că e foarte amuzant. Şi m-a ajutat mult când am fost mai tânără. M-a invitat acolo, la Buckingham, la Windsor sau chiar în Scoţia. Simt o relaţie de familie foarte caldă cu ea. Mereu este o plăcere şi mereu are un sfat. Ceva, orice poate să-mi spună este ceva care rămâne în mine pentru ani de zile după”.

Declarația zilei, 11 decembrie 2018

4 comentarii

  1. Oare ce duh al răului ne-o împiedica să ignorăm inclusiv asemenea extraordinare relații ale Casei noastre Regale?

  2. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI says:

    DOMNULUI VALERIAN STAN
    ESTE DUHUL INCRANCENARII PROSTESTI REPUBLICANE, CARE NE ARATA CA ORICUM AR FI PRESEDINTELE ROMANIEI, DE LA ADMIRATORUL BOLSEVISMULUI LA ACEST GICA-CONTRA, NOI NU NE ABATEM !

  3. Adevărat și frumos spus, domnule Alexandru-Grigore Pisoschi. Mă bucur să vă reîntâlnesc și să împărtășim și aici aceleași convingeri.

  4. Diana Lucia Zotescu says:

    Cuvintele Majestatii Sale Margareta, exprima cu simplitate adevaruri adanci si pline de substanta, asemeni celor rostite – pana nu cu multa vreme in urma – de Augustul Sau Parinte si Predecesor, Regele Mihai I cel vesnic ramas in memoria si veneratia poporului Sau.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50900042
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate