Ziua Copilului la Săvârșin, 2024

Sâmbăta, 1 iunie 2024, de Ziua Copilului, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Principele Radu au primit la Săvârșin vizita copiilor și seniorilor din două Centre Generații susținute de Fundația Regala Margareta a României.

Este vorba despre “Centrul de zi pentru copii aflaţi în situaţii de risc de separare de părinţi”, din Cluj-Napoca, al Uniunii Creștine din România și “Centrul de zi pentru copii din familii în dificultate” din localitatea Bonțida, al Fundației Creștine Diakonia.

Custodele Coroanei și Principele Radu au primit invitații în Grădina Ascunsă, au stat de vorbă cu copiii, seniorii și voluntarii, iar apoi i-au invitat să viziteze parcul și Satul Regal. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Fundația Colecția Regală.

©Foto: Franco Godini

1 comentariu

  1. Liliana Sora says:

    „Nu există o revelație mai profundă a sufletului unei societăți decât felul în care își tratează copiii.” Toată stima și consideraţia pentru Familia Regală, care întotdeauna a manifestat o atenţie şi o grijă deosebită pentru copii şi pentru tineri , continuând ” …opera începută de Rege și de înaintașii lui”. Angajamentele Familiei Regale , prin proiecte, acțiuni, evenimente…, acoperă toate domeniile importante ale vieții, considerând că are datoria de a face tot ceea ce este mai bun în prezent, pentru a crea ce e mai bun pentru viitor. Felicitări !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51300636
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate