Vizită regală la Primăria Generală a Capitalei

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și ASR Principele Radu au vizitat astăzi sediul istoric al Primăriei Generale și s-au întâlnit cu angajații primăriei care au avut o contribuție remarcabilă la organizarea și desfășurarea funeraliilor naționale ale Regelui Mihai, cu o lună în urmă.

Cuplul regal a fost întâmpinat la intrarea în primărie de doamna primar general, Gabriela Firea. A urmat o vizită a clădirii și a principalelor săli care alcătuiesc interiorul acestui monumental edificiu, ridicat în timpul domniei Regelui Carol I, în anul 1910.

Majestatea Sa și Principele Radu au însoțit pe primarul general în sala mare a primăriei, unde s-au întâlnit cu câteva zeci de angajați ai instituției, cărora le-au mulțumit pentru performanța lor profesională și pentru dăruirea cu care au dus la bun sfârșit programul dificil și complex al funeraliilor.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au salutat personal pe fiecare dintre angajații primăriei nominalizați de doamna primar general și au adus felicitări tuturor pentru devotament și fidelitate.

Fotografii de Daniel Angelescu

14 comentarii

 1. Felicitari!!!Multumesc MS Margareta Custodele Coroanei Romaniei si doamnei Gabriela Firea!!

 2. Este o normalitate!!Si sper sa fie si mai bine!!Traiasca MS Margareta Custodele Coroanei Romaniei!!Asa sa ne ajute Dumnezeu si Maica Domnului!!

 3. Doina Moldovi says:

  Ma bucur ca se initiaza astfel de actiuni, stabilindu-se relatii cordiale intre Casa Regala si Primaria Capitalei. Felicitari , tuturor!

 4. Flori Brinaru says:

  RESPECT!!!

 5. Cristina Maria Ciuca says:

  Frumos, fara cuvinte!!!!

 6. Felicia Grigorescu says:

  Ne bucură zâmbetul Dumneavoastră, Majestate

 7. Mihaela says:

  Felicitări! Mult respect Casei Regale a României.

 8. Emilia Gradisteanu says:

  Aceasta este Romania mea, Romania noastra. O patrie a oamenilor de valoare incontestabila. Ma regasesc in eleganta comportamentala si ideologica a Monarhiei. Sufar ca tara noastra este inca o republica de nivel inferior, insa zambesc stiind cati romani tanjim sa recapatam ce ni s-a jefuit!

 9. Coteanu Elena Daniela says:

  Frumos

 10. Ruba Nicoleta says:

  Toată stima pentru Familia Regală , prețuirea si admiratia pentru devotamentul fata de tara de care a dat dovada de a lungul timpului! Felicitări Primăriei Capitalei pentru evenimentul creat! Respectul meu fata de ambele instituții!

 11. Dr. Cecilia-Carmen Patrascan says:

  Admiratie eterna, Majestate! Va multumim din suflet pentru iubirea fata de noi si valorile Romaniei. Familia regala a dat un statut demn de respect Romaniei, a unit-o si consacrat-o in lume. Sanatate si putere de munca!

 12. Cristina Popescu says:

  Majestate, va admiram!

 13. Diana Lucia Zotescu says:

  Primaria Capitalei si Primarul sau General au avut un rol deosebit in asigurarea functionarii la perfectiune a multor aspecte ce au facut parte din ceremonialul fastuos al Funeraliilor Nationale cu care autoritatile au cinstit memoria Marelui nostru Rege Miihai.

  Nu doar punctualitatea este politetea regilor, ci si capacitatea lor de multumi si a-si exprima recunostinta fata de cei care isi fac cu prisosinta datoria. Este cazul acum al Primariei Capitalei, Jandarmeriei, Brigazii 30 Garda, Televiziunii Romane dar, dealungul impului, fie persoane sau institutii, toti cei implicati in diversele activitati ale Casei noastre Regale au primit dovada recunostintei regale. Face parte din ceea ce numim puterea exemplului personal atunci cand ne referim la modul in care, prin felul in care actioneaza, Familia Regala ne ajuta sa ne reasezam pe coordonatele de conduita sociala care, pana la venirea comunismului, constituia firescul cotidian.

 14. Mihail Miriam Georgette says:

  Majestatea Voastra va multumim pentru intelegere si Va rugam sa ne iertati.Miriam Georgette Mihail,Novac.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 49635798
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate