Seara Palatului Elisabeta dedicată Televiziunii Române

Joi, 18 ianuarie 2018, Sala Regilor din Palatul Elisabeta a găzduit o seară dedicată Televiziunii Române. Majestatea Sa Margareta a ținut să mulțumească tuturor angajaților televiziunii naționale care au contribuit la transmiterea, neîntreruptă și neobosită, a știrilor și imaginilor din cele douăsprezece zile care s-au scurs între decesul Regelui Mihai I și ziua finală a funeraliilor.

Mai bine de șaptezeci de jurnaliști, operatori și tehnicieni, conduși de șefii lor de departamente și coordonați de președintele televiziunii, doamna Doina Gradea, au dat dovadă de obiectivitate, înalt profesionalism, inepuizabilă energie, dăruire și spirit civic.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și ASR Principele Radu, însoțiți de ASR Principesa Maria, au stat de vorbă cu invitații lor, felicitându-i pentru munca lor exemplară.

Imaginile televiziunii naționale au făcut înconjurul lumii, iar funeraliile Regelui Mihai, deși un prilej de durere și tristețe, au devenit o valoroasă carte de vizită a României.

Musafirii Palatului Elisabeta, ca și gazdele, au trăit un moment de emoție și înălțare sufletească.

Fotografii de Daniel Angelescu

10 comentarii

 1. Florin Petruț says:

  Minunate imagini ! Trăiască Majestatea Sa Margareta !

 2. Felicitari tuturor celor de la TVR !!Traiasca M.S.Margareta Custodele Coroanei Romaniei!!Nihil Sine Deo!!Asa sa ne ajute Dumnezeu si Maica Domnului!!

 3. Emilian T.Vandenboer says:

  Am inceput sa duc o viata dubla :
  intrand pe paginile http://www.romaniaregala.ro ma simt minunat, ma bucur ca sunt de origine romana si in primul rand Majestatea Sa Margareta imi da curaj , dar dupa ce parasesc aceste pagini minunate si felicit pe aceasta cale pe autori, imi revine starea de dezamagire totala daca ma gandesc prin ce momente trece Patria in aceste momente. Sunt doua sentimente diametral opuse care practic si filozofic nu pot fi puse cap la cap.
  Sa incerc sa elimin diferenta incerc , in fiecare zi pe care Bunul Dumnezeu ne-o daruieste, dar consider ca incercarile mele sunt deosebit de mici ! Intreb oare suntem multi care incercam sa indepartam diferenta si sa dam Romaniei un accent si chiar un impulst de inobilare si sa indepartam de Romania obscurantismul ?

 4. Diana Tocitu – Sinaia says:

  Vă mulțumesc din suflet!Îmi faceți o bucurie enormă! Numai bine!

 5. Maria Petre says:

  O imagine cu o valoare imensa pentru eternitate !

 6. Cristina Dragomir says:

  Trăiască Majestatea Sa Margareta! Majastate când va privesc, îl văd pe Regele Mihai I
  Sunteți , în viziunea mea, singura dintre fiicele Majestatii Sale, care seamănă cu dumnealui.

 7. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  TRAIASCA MAJESTATEA SA MARGARETA CUSTODELE COROANEI SI INTREAGA FAMILIE REGALA !
  ONOARE SI ADMIRATIE TELEVIZIUNII ROMANE !

 8. Gamanut Maria says:

  Un gest de mare noblete, de altfel firesc, din partea familiei regale! Sunt momente pe care le traim intens si noi ceilalti care urmarim evenimentele!
  Va multumim ca existati si ne innaltati trairile!

 9. Sidonia Grama says:

  Televiziunea Romana, intre prima transmisiune in direct a unei revolutii, Revolutia Romana in Direct și evenimentul istoric al funeraliilor Regelui Mihai.

  1989-2017. Ce istorie tumultoasa intre doua evenimente istorice și mediatice internationale. Cate rani mai sunt de vindecat.

  Fie ca Majestatea Sa Margareta sa fie Regina Vindecatoare a societatii romanesti!

 10. Stancu Ileana Lelia says:

  – Majestatile Voastre , Va multumim ca ne transmiteti momente cooperante ,generoase din viata plina de sperante a colaborarii Casei Regale cu televiziunile.Nadajduim ca Va vom vedea mereu aproape,mereu printre noi.Cu urari duioase va rog sa imi permiteti ,Majestatile Voastre , sa Va asigur de infinita mea pretuire . ileana lelia stancu

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50269549
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate