Vizită regală la Google România, mai 2024

Marți, 14 mai 2024, Majestatea Sa Custodele Coroanei române și Alteța Sa Regală Principele Radu, împreună cu ASR Principesa Sofia, au vizitat sediu companiei Google România. La vizită a luat parte dl Radu Ghină, directorul Fundației Colecția Regală. HISTOIRES ROYALES

Custodele Coroanei, Principele Radu și Principesa Sofia au fost întâmpinați de directorul general Elisabeta Moraru, iar apoi au luat parte la un dejun de lucru cu angajații Google Romania.

Membrii Familiei Regale au stat de vorbă cu angajații companiei despre proiectele lor educaționale și sociale în România și în Republica Moldova, despre tehnologia electronică în cercetare și în economie, precum și despre acțiunile dedicate tinerei generații.

Compania Google a fost fondată de Larry Page and Sergey Brin la 4 septembrie 1998 în California, Statele Unite. În prezent, în țara noastră există mai multe sedii, trei dintre ele fiind în București. Sediile din Capitală fac parte din cele peste 70 de birouri pe care Google le are în 40 de țări din lume.

@Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

1 comentariu

  1. Elena Nysveen Arginteanu says:

    Felicitări pentru tot ce faceți!! Așa să ne ajute Dumnezeu!! Nihil Sine Deo!!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51786696
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate