Vizită regală la Comitetul Paralimpic spaniol

Alteța Sa Regală Principele Radu a fost oaspetele Comitetului Paralimpic al Spaniei, în încheierea zilei de luni, 28 mai 2018. Însoțit de diplomați ai Ambasadei României la Madrid, de președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român și de reprezentanți ai Casei Majestății Sale, Principele Radu s-a întâlnit cu președintele comitetului, domnul Miguel Carballeda Piñeiro, precum și cu cinci personalități din conducerea organizației naționale.

A fost purtat un substanțial dialog pe teme legate de proiectele comitetului spaniol, care are o experiență considerabilă în domeniul sportului pentru persoanele cu dizabilități.

Comitetul Național Paralimpic din România se află sub Înaltul Patronaj al Principelui Radu. Alteța Sa Regală a menționat că va transmite Comitetului român și președintelui ei, doamna Sally Wood-Lamont, mesajele Comitetului spaniol și detalii legate de proiectele celor din Spania pentru integrarea cât mai completă a sportivilor paralimpici în activitățile sportive naționale și susținerea financiară a sportului paralimpic.

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 45725572
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate