Victor Rebengiuc, 80 de ani

Astăzi, marele actor român Victor Rebengiuc împlinește vârsta de optzeci de ani. Aproape șase decenii de valoroasă, plină de forță, de creativitate și constantă carieră artistică îl prezintă pe Victor Rebengiuc drept unul dintre cei mai iscusiți maeștri ai scenei și ecranului românesc din toate timpurile.

Pe 28 februarie, într-o ceremonie la Castelul Regal Peleș, Victor Rebengiuc va primi, în numele Majestății Sale Regelui Mihai I, Decorația regală Nihil Sine Deo.

12 comentarii

 1. Olimpia says:

  La multi, multi ani Maestre…..Sa ne traiti.

 2. Cerasela Platz says:

  Admirative Felicitari Domniei Voastre Victor Rebengiuc – Martisor Diamant !

 3. Runceanu Gheorghe says:

  La Multi Ani Fericiti !
  Mare sustinator si iubitor be REGE !
  TRAIASCA !

 4. Runceanu Gheorghe says:

  La Multi Ani Fericiti !
  Mare sustinator si iubitor de REGE
  TRAIASCA !

 5. stelian r. says:

  Ma bucura atentia cu care MSR Mihai I se ocupa de marele valori ai scenei romanesti. D-lui Rebengiuc ii dorim multa sanatate si La Multi Ani!

 6. mihaela vladut says:

  Maestrul Victor Rebengiuc va fi invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza zilei la Antena 3 . Aici am urmarit cu placere si pe alti mari actori ca: Draga Olteanu Matei si Sebstian Papaiani Este o initiativa laudabila pentru Mihai Gadea .

 7. Gabriela Bucur says:

  La multi ani! domnului Victor Rebengiuc si felicitari pentru intreaga cariera artistica.

 8. Excelent actor! Ce tandem artistic formidabil formează cu Mariana Mihuț! Un cuplu exemplar și în viața curentă. Felicitări! Aplauze pentru decizia Majestății Sale de a-l decora și pe Victor Rebengiuc, după ce soția acestuia a primit înalta recunoaștere cu puțin timp înainte de sfintele sărbători ale Crăciunului!

 9. STANCU ILEANA says:

  -LA MULTZI ANI , MAESTRE / SA VA BUCURATZI DE FERICIRE SHI SANATATE LANGA CEI DRAGI / ……..ILEANA LELIA STANCU .

 10. Diana Lucia Zotescu says:

  Aalteta Voastra,

  Teatrul si cinematografia din Romania au fost binecuvantate cu prezenta multor talenta absolut remarcabile, din care nu este usor a face o selectie. Daca s-ar face totusi una, numele maestrului Rebengiuc cu siguranta ca ar figura pe asa-zisa lista scurta a marilor talente, alaturi de la fel de talentata sa sotie si partenera de scena Mariana Mihut.

  Sunt mandra de a-i fi cunoscut pe amandoi si de a fi colaborat in doua ocazii cu meastrul Victor Rebengiuc cu ocazia concertelor ce le organizez de peste 30 de ani. Ceremonia de decorare de la Castelul Peles va fi inca o dovada de pretuirea pe care Majestatea Sa o acorda marilor valori din Romania, din toate domeniile vietii sociale si profesionale.

  Romanii trebuie sa fie siguri ca Regele lor cantareste cu dreapta masura valorile, si ca El este dedicat nobilei Sale misiuni de a-si sprijini tara si poporul Sau in lungul proces de redobandire a reperelor morale, culturale si de demnitate.

  Felicitari calduroase maestrului Rebengiuc, alaturi de urari de “La Multi Ani” si multa sanatate, pentru a ne bucura cu talentul sau multi ani de acum inainte.

  Cu multa dragoste si aceeasi profunda credinta in valorile Coroanei,
  Diana Lucia Zotescu

 11. Dr Daniel Petre says:

  La multi ani Maestre!

 12. Dr Daniel Petre says:

  Alteta Regala,

  Va rog mult a avea amabilitatea sa mi spuneti daca la activitatrea din 28.02.2013 de la castelul Peles este posibil sa participam ca spectatori?
  Cu multumiri.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50269187
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate