Programul sărbătoririi a 30 de ani de la venirea în țară a Majestății Sale Custodele Coroanei

 

Vineri, 17 ianuarie 2020, la ora 18.00

Dublă lansare de carte la Cărturești Carusel, strada Lipscani nr. 55, București. În prezența Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei vor fi lansate volumele “Margareta. Trei decenii ale Coroanei” de Sandra Gătejeanu-Gheorghe, apărut la Curtea Veche Publishing, și “Lumea Majestății Sale” de Alexandru Muraru și Daniel Șandru, apărut la Editura Corint. Intrarea publicului este liberă.

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020, la ora 12.00

Fundația Regală Margareta a României organizează un eveniment aniversar la Teatrul Național, pentru a sărbători 30 de ani de la înființarea organizației. Vor fi prezenți la eveniment Majestatea Sa Margareta, Principele Radu și Principesa Sofia, personalități din țară și din străinătate care au sprijinit fundația încă din anul 1990, colaboratori, sponsori, parteneri, voluntari și membri ai colectivului de astăzi al fundației. Prezența în sală va fi posibilă doar pe bază de invitații.

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020, la ora 14.30

Televiziunea Română va prezenta, pe TVR1, o ediție specială a emisiunii “Ora Regelui”. Emisiunea va putea fi vizionată în aceeași zi la TVR Moldova la ora 15.00 și la TVR International la ora 17.00.

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020, la ora 19.00

Transmisiune în direct a concertului regal de la Ateneul Român la TVR3 și la Radio România Muzical.

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020, la ora 19.00

La Ateneul Român va avea loc un concert de gală, în prezența Majestății Sale, a Principelui Radu și a Principesei Sofia, alături de 100 de personalități din țară și din străinătate care au susținut Familia Regală din primele zile ale anului 1990. De asemenea, sunt invitate 600 de personalități din România, reprezentanți ai tuturor domeniilor vieții românești, cu care Familia Regală a colaborat în acești 30 de ani. Prezența în sală este posibilă doar pe bază de invitații.

Pe scena Ateneului vor urca mari personalități ale muzicii românești de astăzi. Dirijorul Tiberiu Soare va conduce Camerata Regală și Corul Regal, iar alături de ei vor evolua violonistul Remus Azoiței, pianista Alexandra Dăriescu, soprana Valentina Nafornița, tenorul Teodor Ilincăi, iar ca invitată de onoare, soprana Nelly Miricioiu.

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020, la ora 23.45

TVR1 transmite concertul regal “Margareta. Trei decenii ale Coroanei” de la Ateneul Român.

 

7 comentarii

 1. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI says:

  DIVINITATEA SI PERSEVERANTA REGELUI MIHAI CA SI A INTREGII FAMILII REGALE AU FACUT CA LUCRURILE SA INTRE IN NORMAL, ADICA FAMILIA REGALA SA FIE IN TARA SI SA LUCREZE PENTRU EA, ALATURI DE BISERICA ! COROANA SI CRUCEA SUNT NEDESPARTITE !
  TARA SI DINASTIA SUNT ETERNE !
  NIHIL SINE DEO !

 2. Liliana Sora says:

  Pagini din istoria regalităţii ce trebuiau cunoscute, adevărate modele de care aveam nevoie, principii şi valori precum demnitate, respect, înţelegere, solidaritate, dragoste, compasiune…, componentele principale ale unui caracter nobil , asta a adus Familia Regală prin întoarcerea acasă . Prin tot ceea ce este şi tot ceea ce face , Familia Regală a dovedit întotdeauna că este cel mai bun ambasador al României prin tot ceea ce înseamnă demnitate, patriotism, diplomaţie, respectabilitate, cultură, civilizaţie, etc.Trăiască Familia şi Casa Regală a României !

 3. Diana Lucia Zotescu says:

  18 Ianuarie 1990 a insemnat pentru mine, prin venirea in tara a Majestatii Sale Margareta – pe atunci ASR Principesa Margareta -, insotita de ASR Principesa Sofia, implinirea unui vis nesperat pe care, paradoxal, nici macar nu indraznisem sa il visez. Dumnezeu a vrut sa ne fie alaturi si ne-a trimis-o pe Cea care astazi ne este Regina. Dumnezeu sa Va binecuvanteze, Majestatea Voastra, si sa Va stea alaturi in tot ceea ce veti face !

  NIHIL SINE DEO !

 4. LA MULTI ANI !!!
  SI AN NOU 2020 SÄNÄTOS SI FERICIT CASEI REGALE A ROMÄNIEI
  FELICITÄRI
  GLÜCKLICHES; GESUNDES NEUES JAHR 2020 AUS DEUTSCHLAND
  VON GANZEM HERZEN
  DIETMAR MELZER
  -DEUTSCHLAND/GERMANIA-GERMANY-

 5. viorica v. m. says:

  La multi ani!

 6. Mesaje FB says:

  Viorica Vrabies Mwais ~~~ oOo ~~~ Laudatio!
  ~~~ oOo ~~~
  #
  Svetlana Botezat – Kopylova Superb! Dar unde este ASR principesa Maria?
  #
  Liliane Michels Mi- as dori tare mult sa particip la evenimentele organizate de Familia Regala! Exista desigur o agenda. Cum pot sa aflu care sint evenimentele organizate cu publicul?
  #
  Sorina Reed Imi amintesc prima incercare de a reveni cand nemernicii l au intors de pe drum si l au trimis inapoi . Mi aduc aminte si .ca au vrut sa i faca perchezitie corporala.Atunci mi s a facut sila de alesii poporului meu.
  #
  Vio Duca Felicitări și mult Succes Majestatea Voastră!
  #
  Dydy Georgescu Felicitări și succes în activitatea Majestății Voastre! ❤️
  #
  Ana Maria Felicitări!
  #
  Marius Marius ❤
  #
  Marian Precupetu Superb!
  Ajung!
  #
  Lily Lily Felicitări! ❤❤❤
  #
  Oliv Nap Vrem Monarhie
  #
  Maria Maria mi a placut mult cum a vorbit Majestatea Sa Margareta despre poporul roman si mult respect pentru ca simte romaneste
  #
  Elena Melinte Felicitari!
  #
  Sory Sorina Felicitări! Succes va doresc Majestate!
  #
  Mircea Aldea Nu mi se pare o zi deosebita ma degraba trista si spun asta ca in 30 de ani nu s.au implicat mai mult ia viata politica chiar sa forteze acest popor sa.si aduca aminte ca alte tari o duc foarte bine sub domnia monarhiei si sa preia aceasta tara calcata si batjocorita de comunisti si securisti
  #
  Costel Si Dani Busuioc FELICITĂRI!!!
  #
  Valentin Neagu Ar trebui sa se introducă în Constituție și posibilitatea ca romanii dacă-și doresc, sa poată opta și pt Monarhie
  #
  Florescu Mihail
  Florescu Mihail Singura persoana care a salvat si salveaza prestigiul ROMANIEI.ESTE MS.IUBITA NOASTRA REGINA MARGARETA….TRAIASCA MONARHIA UNICA CALE DE A SALVA ROMANIA…❤
  #
  Marinela Rad Felicitări !
  #
  Adelina Costache Felicitări !!!
  #
  Silvia Liede Cu o așa ocazie, ar trebui Casa Regală sa facă o ctitorie celebră. Nu poate lua Casa Regală un fond de bani nerambursabili de la România sau U. E. pentru a construi României o Autostradă sau mai multe, care să treacă munții Carpati și sa unească Moldova cu Ardealul, și Ardealul cu Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Banat ?
  #
  Liliana Alupoaei Chiar daca ar avea banii, nu ar avea voie.
  #
  Silvestru Duma Nihil Sine Deo,
  #
  Carciu Adrian Stelian Ajuta-ne doamne
  #
  Katona Ileana Felicitări

 7. Majestatii Sale Reginei Romaniei :

  Maiestas, Veni, Vidi, Vici !
  Gratias ago tibi maiestas!
  Nihil Sine Deo !

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 33987336
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate