Tinerii voluntari ai Casei Majestății Sale Regelui

Începând din anul 2008, odată cu organizarea Nunții de Diamant a Majestăților Lor Regele și Regina (60 de ani de căsătorie), Casa Majestății Sale a fost privilegiată să colaboreze cu un număr de studenți, care au acceptat cu generozitate și entuziasm să facă voluntariat, ajutând la primirea musafirilor din străinătate. Ei s-au numit “Scutieri onorifici” (Honorary Equerry), fiind de un mare ajutor în acompanierea personalităților europene sau din alte țări ale lumii, pe întreaga durată a șederii lor în România.

Joi, 29 ianuarie 2015, cei mai fideli dintre voluntari au primit din partea Casei Majestății Sale Regelui diplome, înmânate de Alteța Sa Regală Principele Radu. Au fost prezenți, în Sala Regilor, Iulia Verzea și Ana Burilescu, ambele participante la evenimentele Casei Majestății Sale Regelui din anul 2008 până astăzi. Mircea Rugină și Andreea Burciu s-au alăturat în anul 2009, iar Daniel Cojocaru și Sandra Gâdea în anul 2010. Lavinia Apetrei, Anamaria-Veronica Găman, Alina Dima, Mihai Oprea, Ioana Horotan, Anna Neacșu și Ioana Voiculescu au lucrat ca voluntari din anul 2011 până astăzi.

Principele Radu le-a mulțumit tinerilor voluntari din partea Majestății Sale Regelui și le-a transmis aprecierile Familiei Regale pentru valoarea muncii lor, pentru devotament și generozitate.

10 comentarii

 1. Hanga Simona says:

  Sunt profesor de istorie la Liceul Teoretic Constantin Serban Alesd ,jud.Bihor si as dori sa fac o vizita impreuna cu elevii mei la Savarsin pentru a cunoaste Familia Regala si pentru a intra in colaborare cu proiectele acesteia.Cum pot sa iau legatura cu cineva?Va rog sa-mi trimiteti un email daca se poate.Va multumesc pentru ceea ce faceti pentru tinerii romani si tara noastra.Cu mult respect.

 2. stelian r. says:

  Frumos ! Tineri de viitor ! Traiasca Regele !

 3. Liliana Sora says:

  Cred că premiul suprem , pe care viața l-a oferit acestor minunați tineri , este șansa lor de a colabora cu pasiune și responsabilitate, cu determinare și dăruire, cu mândrie și entuziasm cu membrii Casei Regale. Plăcerea muncii depuse este , cu siguranță , întregită de mulțumirea lor , care stă în bucuria rezultatelor , în emoțiile trăite și încununată de recunoaștere oficială , de aprecierea meritelor și a valorii faptelor lor. Felicitări și totală admirație și prețuire pentru Familia Regală a României. Trăiască Regele !

 4. Cecilia Ioana Niculescu says:

  Imi pare rau ca nu mai sunt la varsta cand as putea face parte dintre voluntari. Cu inima sunt alaturi de cei care sunt voluntarii Casei Majestatii Regelui, pentru ca am fost crescuta in spiritul iubirii de Tara, Neam si Rege! Traiasca Regtele !

 5. Movila Maria says:

  Stiu ca Bunul Dumnezeu are un plan pentru noi toti.Se pare ca ne-a iertat in parte aducind inapoi Comoara cea mai de pret,pe Majestatile Lor ,care sper ,cit de curind sa-si primeasca locul cuvenit la cirma tarii.Traim vremuri grele,coruptia a atins cote inimaginabile,mai cumplit ca in 1866,cind doar un rege german putea face ordine.Cred ca nu mai avem mult de asteptat.Dar mai intii sa-si scoata ochii mizeriile umane care au umilit tara intr-un mod atit de josnic. Bunul Dumnezeu stie ce face,dar e important sa stim si noi ce vrem.

 6. Cristian says:

  Traiasca Monarhia!! Imi doresc ca ea sa fie cat mai rapid instaurata!!!

 7. Felicitări! Nihil sine Deo!

 8. vladut mihaela says:

  Felicitari tuturor tinerilor care participa ca voluntari ai Casei Regale .Nimic fara Dumnezeu 1 Totul va veni la momentul potrivit , Traiasca Casa Regala a Romaniei!

 9. Cristina-Adriana Popescu says:

  Este de apreciat ca si-au dedicat o parte din timpul lor, dar cred totodata ca intalnirile, pe care le ai in tinerete te fac din ucenic maestru. Este un vis sa poti participa la evenimentele organizate de Casa Majestatii Sale Regelui, un privilegiu care te face implinit mai mult ca in oricare alt context. Acest lucru nu diminueaza efortul si calitatile de care au dat dovada acesti tineri. Felicitari!

 10. carmen says:

  TRAIASCA REGELE MIHAI I AL ROMANIEI!

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 31384302
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate