Point de Vue, 28 janvier 2015

 

5 comentarii

 1. vladut mihaela says:

  A fost si a ramas in inimile noastre un eveniment memorabil . Taiasca Casa Regala a Romaniei!

 2. Liliana Sora says:

  Sunt OAMENI, momente, locuri , care nu se pot uita niciodată , mai ales când toate emană demnitate și mândrie, farmec și eleganță, emoție și strălucire. Tot respectul și considerația pentru Familia și Casa Regală care, prin tot ceea ce face, reconstruiește și consolidează respectabilitatea și buna reputație a României.

 3. Emilian T.Vandenboer says:

  Tot respectul il am fata de Casa Regala de Romania ! Insa trebuie actionat mai departe pentruca din nous se ridica gradul de pasivitate in cadrul Romaniei. Din pacate la estul granitelor Romaniei activitatile subversive se intetesc, iar in interior starea lucrurilor este deosebit de neclara. In continuare Palatul Cotroceni este intr-o nebuloasa uriasa, iar la Palatul Victoria starea de lucruri este “lasa-ma ca sa te las!”.
  In viata de zi cu zi stirile parvenite prin mass media sunt in cascade in legatura cu arestarea unor “personalitati republicane” si totul este o ecuatie cu mai multe necunoscute. In continuare trebuie sa luptam uniti, sprijinind CASA REGALA DE ROMANIA – este singura nadejde care ne-a mai ramas, esti singura solutie de a iesi din impasul in care Romania este acum din nou si din nous si repetat se afla datorita stangaciei cu care tara este condusa si reprezentata in exterior. Spre surprinderea voastra poate prin acest mesaj am fost mai relevant decat poate ar fi trebuit sa fiu, dar niciodata nu uit de tara mea , de acolo, unde m-am nascut si simt ca romanii din nou sunt in deriva ! Uniti in jurul Casei Regale de Romania vom reusi sa reinstauram ordinea, linistea si respectul fata de Romania in lume. De asta avem nevoie precum sarea in bucate. Asa sa ne ajute Dumnezeu !

 4. Comentarii pe Facebook says:

  Mitzunache Si Atat Nu ne intereseza nimic din ce faceti dvs, nici cati analfabeti are Romania, nici cat de prosti suntem…. nu ne intereseaza…. nu, nu, vrem papa pentru romani si atat. Vrem ca mancarea, hrana in Romania, sa nu mai fie un lux…..
  #
  Aakash Arun Ashwin Nu Casa Regala este vinovata pentru faptul ca la noi hrana, facturile, traiul in general au devenit un lux, nici pentru faptul ca tara asta a devenit pepiniera de sclavi pentru vest. Aveti perfecta dreptate, viata este un drept, desi in Romania se pare ca a devenit doar o obligatie de a da bani cu ambele maini numai pentru ca traim; insa cele spuse de Dvs. mai sus ar trebui spuse altcuiva, celor de la putere; din cauza lor de abia traim de azi pe maine. In ceea ce priveste prostia, uitati-va cum si cat s-a lovit in invatamantul romanesc pentru a ajunge la 25 de ani de la revolutie la doar o zecime din ceea ce a fost.
  #
  Liliana Altfel Ce-ati votat aia aveti. De 25 de ani votati hotii fara sa ganditi ca pe voi va vor fura. Prostia se plateste.
  #
  Mitzunache Si Atat Corect!
  #
  Carmen Elena Blaj Va respect, Majestate!
  #
  Aurel Socoliuc Ar fi bine sa nu uitam ca prestigiul de care s-a bucurat Casa Regala a Romaniei, a facut posibila intemeierea statului roman modern si independent. Altfel in cel mai fericit caz eram Principatele romanesti de la Dunare sau nici macar atit,,niste provincii ale puterilor din jur. Macar si pentru atit datoram recunostinta si respect pentru M.S. Regele Mihai si Familia Regala a Romaniei,daca ne simtim romani.
  #
  Elisabet Benedek Respect familiei Regale
  #
  Olivia Nitescu Sunteti un simbol viu pentru Romania ! Am avut recent ocazia fericita sa il avem pe ASR Principele Nicolae in vizita la CN Decebal in Deva. Multumiri Alteta Voastra ca ne-ti dat prilejul sa va cunoastem !
  #
  Sabina Maghiar Respect familiiei Regale si multa sanatate.
  #
  Argint Dorina respect si sa aveti viata cit mai lunga
  #
  Nastasia Murgoci cu ajutorul lor ni se mai spala imaginea.nu ne ramane decat sa le multumim,ca sunt inca alaturi de noi,noi nu ii meritam.respect fam regala.
  #
  Florentina Canta FAMILIA REGALĂ UN EXEMPLU PENTRU ROMÂNI !
  TRĂIASCĂ REGELE !
  #
  Mircea Popescu poate voi apuca si ziua in care vom trece la monarhie.MULT RESPECT CASEI REGALE
  #
  Tufenaru Adrian Respect!!!!

 5. Diana Lucia Zotescu says:

  Ma bucur nespus de faptul ca Alteta Sa Regala Principesa Sofia a revenit in Romania. Am avut deosebita onoare si privilegiul de a O cunoaste din chiar prima zi a vizitei Sale in Romania din 18 ianuarie 1990, cand a insotit-O pe Alteta Sa Regala Principesa Margareta, dar si cu alte ocazii ulterioare. A pus mult suflet in ajutorul dat Principesei Margareta in punerea bazelor a ceea ce urma curand sa devina Fundatia Principesa Margaeta a Romaniei. Prezenta Altetelor Lor in Romania acelui inceput de epoca noua pentru tara, epoca marcata de reactia intoleranta a neocomunistilor lui Ion Iliescu, ne-a dat sperante noua, monarhistilor ce incercam sa indreptam atentia romanilor catre valorile reale ale istoriei noastre, istorie ce capatase un sens european abia sub coroana regala a regilor nostri, incepand cu Marele Carol I. Noi, primii monarhisti ce nu ne-am sfiit sa vorbim atunci, in ianuarie 1990, pe fata, in public, despre valorile pe care le reprezenta Regele, Monarhia ca sistem si Coroana, am gasit atat in prezenta fizica a fiicelor Regelui dar si in initiativele Lor, un sprijin solid in confirmarea ideilor pe care le sustineam atunci.

  Inca o data Alteta Voastra, Bun sosit din nou in tara care nu V-a uitat si care Va iubeste.
  prof. Diana Lucia Zotescu

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 48516292
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate