Tinerii campioni de natație la Palatul Elisabeta

Luni, 10 octombrie 2022, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au primit, la Palatul Elisabeta, tinerii sportivi înotători ai Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Au fost prezenți olimpicii David Popovici, Vlad Stancu, Patrick Dinu, Ștefan Cozma, Alexandru Constantinescu, Aissia Prisecariu, Anastasia Bako și Constantin Popovici.

Cu această ocazie, Familia Regală a adresat felicitări campionilor pentru felul în care și-au făcut datoria de sportivi și de români, la campionatele mondiale și europene, precum și la toate celelalte competiții la care au luat parte.

La evenimentul de la Palatul Elisabeta au participat antrenorii și preparatorul fizic ai sportivilor campioni, precum și reprezentanții Federației Române de Natație și Pentatlon Modern: doamna Camelia Potec, domnul Matei Giurcăneanu, doamna Andreea Frigioiu, domnul Silviu Anastase, doamna Ștefania Nicolae și domnul Daniel Remeș.

Histoires Royales

©Casa Majestății Sale, Daniel Angelescu

2 comentarii

  1. […] Margareta de Roumanie et son conjoint ont « chance les champions moyennant la pédant lesquels ils ont in extenso à eux travail d’athlètes et de Roumains, tandis des championnats du monde et d’tempérant, tel quel que tandis de toutes les dissemblables compétitions lesquels ils ont participé »a juré la Maison royale de Roumanie. […]

  2. Liliana Sora says:

    Tot respectul și toată admirația pentru acești minunați sportivi care, cu răbdare, ambiție, perseverență și o constantă pregătire, reușesc să-și depășească propriile limite, eforturile lor arătându-și roadele prin mărețele victorii obținute. Sunt modele demne de urmat, demonstrând că a fi sportiv înseamnă a avea o viață sănătoasă atât din punct de vedere fizic, psihic dar și spiritual.
    „Sportul reprezintă vigoarea vitală a umanității” spunea George Călinescu.
    Felicitări, pentru că ne faceți mândri că suntem români, că împărtășiți cu noi bucuria realizărilor voastre ! Toată considerația pentru Familia Regală ,care întotdeauna susține și promovează excelența, performanța, prezența sportivilor la Palatul Elisabeta fiind o dovadă a recunoașterii și a aprecierii meritelor și valorii faptelor acestora.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51347403
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate