Seara Palatului Elisabeta dedicată Fundației Regale Margareta a României

Joi, 23 mai 2019, Palatul Elisabeta a găzduit, ca în fiecare an, o seară dedicată Fundației Regale Margareta a României.

Majestatea Sa Margareta și tatăl său, Regele Mihai I, au creat Fundația Regală Margareta a României acum 29 de ani, în primele luni ale anului 1990, sub numele de Fundația Principesa Margareta a României.

Cu filiale în șase țări, SUA, Marea Britanie, Elveția, Belgia, Franța și România, fundația a început prin a sprijini, caritabil, social, medical și educațional, categoriile defavorizate ale României anilor 1990.

După aproape trei decenii, fundația este astăzi mai puternică și mai respectată decât oricând. Proiectele ei de astăzi sunt considerate un model de implicare socială și reflectă în mod vizionar și responsabil realitățile de astăzi ale României, o țară cu o realitate socială complet diferită de cea de la începutul anilor 1990.

Majestatea Sa a oferit o seară plină de căldură și încredere marii familii a angajaților, voluntarilor și susținătorilor fideli ai respectatei organizații neguvernamentale.

Au evoluat în fața invitaților protagoniștii programului Tinere Talente, unul dintre proiectele definitorii ale activității fundației în anii noștri.

 

1 comentariu

  1. Liliana Sora

    ,,Nu condiția noastră, ci calitatea sufletului nostru ne face fericiți.”
    Iată de ce , punând mai presus de orice credinţa, altruismul, iubirea, bunătatea, compasiunea, recunoştinţa…, realizezi că lucrurile devin posibile, iar “urmele tale prin lumea asta se măsoară în numărul de oameni care te aşteaptă să te întorci undeva. La gară, la aeroport, acasă , în gând…” Tot respectul, stima şi consideraţia pentru MS Margareta , Custodele Coroanei, pentru membrii fundaţiei , voluntarii şi susţinărorii acesteia, pentru care viaţa înseamnă devotament faţă de bine şi de frumos !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 27980596
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate