Seara Federației Române de Tir cu Arcul la Palatul Elisabeta

Seara Tirului cu Arcul la Palatul Elisabeta, Principesa Maria, 17 martie 2017

Miercuri, 17 mai 2017, Palatul Elisabeta a găzduit Seara dedicată Federației Române de Tir cu Arcul. Cu această ocazie, Alteța Sa Regală Principesa Maria a României a luat cuvântul și le-a urat succes sportivilor români și invitaților lor din Europa.

La eveniment au participat domnul Marius Alexandru Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului, domnul Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, președintele Federației Europene de Tir cu Arcul, domnul Mario Scarzella, domnul Mugur Virgil Ciușcă, președintele Federației Române de Tir cu Arcul cât și tineri sportivi medaliați internațional, sponsori ai tirului cu arcul și ziariști.

Au fost prezenți de asemenea, sportivi din delegațiile participante la European Grand Prix de tir cu arcul, care are loc în aceste zile la București. Președintele Federației Române de Tir cu Arcul a deschis oficial Grand Prix-ul European, prin cuvântul rostit la Palatul Elisabeta.

Federația Română de Tir cu Arcul se află, din anul 2011, sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu.

Seara Tirului cu Arcul la Palatul Elisabeta, Principesa Maria, 17 martie 2017 Seara Tirului cu Arcul la Palatul Elisabeta, Principesa Maria, 17 martie 2017 Seara Tirului cu Arcul la Palatul Elisabeta, Principesa Maria, 17 martie 2017 Seara Tirului cu Arcul la Palatul Elisabeta, Principesa Maria, 17 martie 2017 Seara Tirului cu Arcul la Palatul Elisabeta, Principesa Maria, 17 martie 2017

2 comentarii

 1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

  Felicitări ! Trăiască Regele ! România Regat ! Nihil Sine Deo !

 2. Diana Lucia Zotescu says:

  Ma bucura mult faptul ca relatiile excelente stabilite in 2011 intre Federatia Romana de Tir cu Arcul si Casa Regala continua sa se manifeste cu regularitate, ceea ce, nu ma indoiesc, se reflecta si in rezultatele arcasilor nostri la competitiile interne si internationale. Acordarea Inaltului Patronaj Regal cu siguranta ca ii inspira pe sportivii nostri laa ridicarea continua a stachetei valorice a sportului pe care il practica. Ca fosta sportiva – desi nu in acest domeniu – privesc cu mult interes evolutia sportivilor romani in diverse discipline sportive.

  Sper ca tot mai multe Federatii Sportive sa solicite Casei Regale a Romaniei acordarea de Inalt Patronaj Regal, distinctie care, odata acordata, ar trebui sa insufle sportivilor ambitia de a fi mereu mai buni si mai competitivi.

  Tuturor, mult succes !

  prof. Diana Lucia Zotescu

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47206601
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate