Săptămâna la Palatul Elisabeta, 7-13 mai 2018

Marți, 8 mai 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a primit la Palatul Elisabeta pe maestrul Ștefan Câlția și pe pictorul Vadim Crețu. Recent, în Colecția Regală de Artă Contemporană au fost incluse trei lucrări, una aparținând maestrului Câlția, iar alte două, portretul în ulei al Reginei Elena și portretul în ulei al Principelui Radu, realizate de Vadim Crețu.

Vineri, 11 mai 2018, în Sala Regilor, în cadrul unei ceremonii private, Majestatea Sa a decorat pe ES dl Alexander Philips Nixon, soțul Principesei Elena, cu Marea Cruce a Ordinului Coroana României. Principele Radu, Principesa Elena și Principesa Maria au luat parte la eveniment.

În cursul săptămânii, Majestatea Sa a avut bucuria de a se afla, cu ocazia sărbătorilor de 10 Mai, alături de surorile sale, Principesa Elena și Principesa Maria.

©Daniel Angelescu

4 comentarii

 1. Mihaela Paraschiva says:

  O saptamana plina de evenimete frumoase! Respect Fam.Regale!

 2. LA MULTI ANI DE ZIUA DE 10 Mai 2018 intregii casei regale A ROMÄNIEI

  FÄRÄ REGELE MIHAI I. A ROMÄNIEI !

 3. Gabriela Bucur says:

  Frumoase! RESPECT,Casa Regala a Romaniei!

 4. Diana Lucia Zotescu says:

  O Familie Regala unita in armonie, gand si fapta – formula ideala pentru constructia trainica a unui viitor frumos pentru noi, romanii. Dorim cat mai multe astfel de prilejuri unde TOTI Membrii Familiei noastre Regale sa se intalneasca si sa actioneze impreuna.

  Vivat, Crescat, Floreat !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50988961
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate