Săptămâna la Palatul Elisabeta, 6-12 mai 2019

Luni, 6 mai 2019, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta un grup de ofițeri superiori din Ministerul Apărării Naționale, cursanți ai Universității Naționale de Apărare Carol I.

Marți, 7 mai 2019, Alteța Sa Regală Principesa Maria a primit la Palatul Elisabeta pe dna Alexandra Arnăutu, dna Andreea Idriceanu și dna Gabriela Tranciuc, reprezentând Asociația Română pentru Reciclare (RoRec).

Miercuri, 8 mai 2019, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe jurnalistul Alexandru Rusu, realizator la Radio România al emisiunii săptămânale “Serviciul de noapte”. Emisiunea de vineri va fi dedicată sărbătorii regale de 10 Mai.

Joi, 9 mai 2019, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu, alături de Principesa Elena, Principesa Sofia, Principesa Maria și dl Alexander Nixon, au participat la o seară dedicată Federației Române de Oină.

Sâmbătă, 11 mai 2019, Majestatea Sa și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta o echipă a Televiziunii Române.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu

    Echipei Televiziunii Romane (nationale) – aplauze sincere si entuziaste pentru profesionalismul, obiectivitatea si responsabilitatea dovedita in realizarea emisiunii ajunse de acum un reper, “Ora Regelui”, sursa autentica de adevar (unul nemasluit de parti-pris-uri poliitice). Va multumim si va suntem recunoscatori.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28722359
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate