Săptămâna la Palatul Elisabeta, 25-31 martie 2024

Luni, 25 martie, Custodele Coroanei și Principele Radu, alături de Principesa Sofia, au avut o întâlnire de lucru cu Secretariatul Regal, pentru activitățile curente ale lunilor mai și iunie.

Tot luni, Majestatea Sa a primit pe președintele Parlamentului Republicii Moldova, ES dl Igor Grosu.

Marți, 26 martie, colectivul Casei Majestății Sale au sărbătorit, alături de Familia Regală, ziua de naștere a Majestății Sale.

Miercuri, 27 martie, Custodele Coroanei și Principele Radu au primit pe prim-ministrul Republicii Moldova, ES dl Dorin Recean, și pe doamna Stela Recean.

Tot miercuri, Majestatea Sa și Principesa Sofia au luat parte la Gala 2024 Duke of Edinburgh International Award, organizație aflată sub Înaltul Patronaj al Custodelui Coroanei.

Joi, Majestatea Sa și Principele Radu au găzduit Seara Palatului Elisabeta dedicată Agenției Naționale de Știri AGERPRES.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Desi cu un colectiv restrans de colaboratori, Majstatea Sa si Familia Regala isi desfasoara cu succes activitatile de sustinere constanta a intereselor nationale, asa cum este statuat in traditia dintotdeauna a Coroanei. Pentru noi, supusii si sustinatorii Monarhiei, altruismul si devotamentul total al Majestaii Sale , al Principelui Consot si al celorlalti Membri ai Casei Regale fata de tot ce este vital pentru Romania, sunt un viu exemplu de patriotism autentic.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50973607
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate