Săptămâna la Palatul Elisabeta, 15-21 martie 2021

Luni, 15 martie, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa doamna Raja Jhinaoui Ben Ali, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Tunisiene la București.

Marți, 16 martie, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au avut o reuniune cu colectivul Casei Majestății Sale.

Miercuri, 17 martie, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe doamna Sandra Gătejeanu-Gheorghe, director în Ministerul Afacerilor Externe.

Fotografie din anul 2015

În aceeași zi, Custodele Coroanei a avut la Palatul Elisabeta o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai Fundației Regale Margareta a României și ai Cabinetului Majestății Sale. Au luat parte dl Mugurel Margarit, dna Ioana Petrea, dna Cristina Buja, dra Liana Greavu și dl Traian Sârcă.

Tot miercuri, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe dl Fady Chreih, președintele-director general al Rețelei de Sănătate Regina Maria.

Joi, 18 martie, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa doamna Halka Kaiserova, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Cehe la București.

Vineri, 19 martie, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe doamna Oana Ursache, secretar de Stat la Departamentul Românii de Pretutindeni al Guvernului României.

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 35787406
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate