Ora Regelui, ediția nr. 433

TVR Internațional – sâmbătă, 20 martie 2020, ora 17.00 / TVR Moldova – marți, 23 martie 2020, ora 16.00 (27 martie, ora 1.00)

Redifuzarea ediției din 13 iulie 2019 

Cu aproape doi ani în urmă, Palatul Regal din Madrid își deschidea porțile pentru o seară românească. Oaspeții au sărbătorit încheierea primei președinții rotative a României la Consiliul Uniunii Europene, dar au adus și un omagiu Suveranei României Mari care a vizitat Spania cu 90 de ani înainte.

Diplomatul fermecător care a susținut cu dârzenie cauza țării sale a lăsat și aici impresia puternică a unei personalități extraordinare. Au evocat-o oamenii de cultură spanioli și români, precum și diplomații zilelor noastre.

Familia Regală a României îi calcă pe urme, mergând în fiecare capitală în care Regina a dus solia românească. Reprezentând pe Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, Alteța Sa Regală Principele Radu a fost primit la Palatul Zarzuela de Majestatea Sa Regele Felipe al VI-lea al Spaniei. Principele Radu a avut întâlniri private cu Majestățile Lor Regina Sofia a Spaniei, Regele Simeon al II-lea și Regina Margarita ai bulgarilor.

Producător: Lidia Voicu    /    Realizator: Camelia Csiki

2 comentarii

  1. Ioana Bogdan says:

    Din pacate, este a 3 saptamana in care nu se mai difuzeaza pe TVR 1 ORA REGELUI. este oare inutila? Nu o mai cere “populatia”, s-au nu este destul loc pentru emisiunile de prost gust, pe placul celor care fac “reting”?
    Era o modalitate sa mai afle romanii ce este o Casa Regala si cum , fara nici o “constrangere”, face cu responsabilitate si daruire o multime de actiuni in beneficiul poporului roman si al Tarii. Of,of.

  2. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

    Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Margareta Regina Românilor !

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36222304
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate